vineri, 23 septembrie 2016

O carte de Liliana Moldovan, premiată la Iaşi, se lansează la Nürnberg, în Germania



Marți, 4 Octombrie 2016, la Nürnberg (Germania), va fi lansat Volumul de interviuri „Eroii imposibilului” de  Liliana Moldovan. Acest eveniment va fi la Mehrgenerationenhaus Nürnberg - Schweinau, 
Schweinauer Hauptstraße 31, începând
cu orele 17.00. Toți cei care doresc să asiste la un eveniment de excepție, sunt așteptați la adresa mai sus menționată.
Este o carte unică, fiind prima culegere de interviuri despre poveștile de succes ale unor persoane cu dizabilități care s-au remarcat prin realizări deosebite în domeniul literar, artistic, sportiv, universitar și anteprenorial.
Din momentul apariției și până acum,  portretele celor 15 eroi ai „imposibilului” au fost prezentate publicului din Târgu Mureș, Reghin, Alba Iulia, Brașov, Arad și pe parcursul unui turneu editorial care a stat sub semnul ideii că viața persoanelor cu dizabilități nu trebuie receptată ca un șir neîntrerupt de tragedii și eșecuri, dimpotrivă ea poate fi construită pe structura unor realizări de succes.
EROII IMPOSIBILULUI este carte motivațională de excepție apărută în acest an la Editura Ecou Transilvan din Cluj Napoca și premiată cu medalie de argint la Salonul de carte  EURO INVENT, din Iași.
Informații la telefon: 0049.160 33 73 128 şi pe email la adresa asii.romani@yahoo.com.
DAN TEODORESCU (Sursa: Jurist Ionela van Rees-Zota, directorul general al Agenţiei de presă "Aşii Români" şi al revistei "Vocea Ta", ambele cu sediul central la Nürnberg, în Germania)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu