duminică, 9 decembrie 2018

Devino și tu unul dintre Binefăcători!


De sărbători ne dorim să împlinim cât mai multe dorințe. Vino la Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, în data de marţi, 11 Decembrie 2018, în Aula Bibliotecii Centrale-Universitare ”Mihai Eminescu” din Iași, de la ora 18.30, și alege una dintre scrisorile, din Bradul Dorințelor, pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru un copil!
Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, 500 de copii din familii defavorizate, vor primi cadouri de sărbători, cât și o serie de oportunități de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019.
Evenimentul este organizat de Asociația GISU, în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, prin care contribuie activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași.
”Ajută-ne să transformăm programul într-o șansă la normalitate pentru 500 de copii defavorizați. Ne poți ajuta cu donații, constând în bani sau materiale (alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare) sau donații în lei, în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea - Pas cu pas).
Pentru mai multe detalii, accesați pagina web:  http://www.asociatia-gisu.ro/ ;
FB: https://www.facebook.com/AsociatiaGISU , sau sunați la nr. de tel.: 0754.276.294.
Mulțumim și Doamne ajută!
(Sursa: GISU - Grupul de Iniţiativă al Studenţilor Unici, preşedinte Andrei Grozavu)

Un comentariu:

  1. Mulțumim mult pentru sprijinul oferit. Sunteți cu adevărat unul dintre #Binefăcătorii noștri!

    RăspundețiȘtergere