miercuri, 29 iunie 2016

A doua remiză în Turcia în contul CSMS Iaşi


În cantonamentul de la Bolu, din Turcia, marţi, pe 28 iunie, CSMS Iaşi a jucat un meci de pregătire cu echipa Osmanlispor, acolo unde evoluează şi românii Torje şi Rusescu.
În primul "11", pentru CSMS Iaşi au evoluat: Caparco - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato - Ciucur, Mitic, Creţu, Ţigănaşu - Andrei Cristea, Dan Roman. În repriza a doua au mai evoluat Grahovac, Piccioni, Ciucă, Vasile Gheorghe, Goge.
În final, am consemnat CSMS Iaşi - Osmanlispor (locul 5 în prima ligă din Turcia în sezonul anterior) 1-1 (1-0), prin golurile marcate de Roman (min. 42), respectiv Frăsinescu (autogol - min. 90+4).
Vă reamintim că sâmbătă, pe 25 iunie, echipa de fotbal CSMS Iaşi a debutat în meciurile amicale din Turcia cu un scor de 3-3 (2-1) contra formaţiei Neftci Baku (Azerbaidjan). Ieşenii au condus cu 2-0 şi 3-2, dar în final azerii au egalat pe tabela de marcaj în min. 87 şi au stabilit scorul final, de 3-3. Golurile formaţiei ieşene au fost reuşite de Ţigănaşu (min. 19), Ciucă (min. 25) şi Andrei Cristea (min. 66, din penalty, la un fault asupra noului venit Dan Roman).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu