duminică, 26 iunie 2016

Remiză în contul CSMS Iaşi, în primul meci de pregătire din cantonamentul din Turcia



Sâmbătă, pe 25 iunie, în cantonamentul din Turcia, echipa de fotbal CSMS Iaşi a debutat cu un scor de 3-3 (2-1) în meciurile de pregătire, contra formaţiei Neftci Baku (Azerbaidjan). Ieşenii au condus cu 2-0 şi 3-2, dar în final azerii au egalat pe tabela de marcaj în min. 87 şi au stabilit scorul final, de 3-3.
Golurile formaţiei ieşene au fost reuşite de Ţigănaşu (min. 19),
Ciucă (min. 25) şi Andrei Cristea (min. 66, din penalty, la un fault asupra noului venit Dan Roman).
În debutul meciului, antrenorul italian Nicolo Napoli a utilizat următorul "11" pentru CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă, Anițoiu - Ciucur, Mitic, Vasile Gheorghe, Țigănașu - Andrei Cristea, Piccioni.
În repriza a doua au mai evoluat portarul Caparco şi jucătorii de câmp Sato (este filipinez şi se află în probe), Dan Roman, Piccioni, Frăsinescu, Crețu, Goge, Bădic, Bosoi, Moldovan și Chelaru.
Nu au jucat tinerii Boiciuc și Târșa, ce acuză unele probleme medicale, în timp ce maghiarul Lukacs Böle nu a fost utilizat, el ajungând abia vineri în cantonamentul echipei, după ce a semnat prelungirea contractului cu CSMS Iaşi.
Al doilea meci de pregătire pentru CSMS Iaşi, din 28 iunie, va fi împotriva echipei turce Osmanlispor, acolo unde evoluează şi românii Torje și Rusescu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu