vineri, 3 iunie 2016

Şah pentru cei mici la Centrul Comercial Felicia din Iaşi


Centrul Comercial Felicia Iaşi, în parteneriat cu CS Micul Șahist Iaşi, organizează Felicia Chess Cup 2016, un festival de șah în aer liber pentru copii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!
Festivalul de şah se va desfășura în zilele de 4-5 iunie 2016 și va avea 2 secțiuni – legitimați și amatori până la 12 ani inclusiv (născuți 2004). Festivalul va avea loc în aer liber, în parcarea Centrului Comercial Felicia din Iaşi (în cazul în care vremea nu va fi favorabilă acesta se va desfăşura pe culoarul din mijloc al galeriei, în zona magazinelor Takko şi Deichmann).
Sâmbătă, 4 iunie, vor avea loc 3 runde începând cu ora 16.00, iar duminică, 5 iunie, vor fi organizate 4 runde de la ora 10.30. Sistemul de joc este cel elvețian, pe parcursul a 7 runde, cu timp de gândire de 15 minute, plus 12 secunde pentru legitimați și 25 minute pentru jucătorii amatori.
Premiile vor consta în 40 de cupe  la grupele de 12, 10, 8, 7 ani, fete și băieți separat, medalii personalizate pentru fiecare participant, diplomă pentru fiecare participant, vouchere de consumație la Dopo Poco în valoare de 5 lei pentru fiecare copil, plus alte premii. Deja și-au anunțat participarea copii din Suceava, Piatra Neamț și Vaslui!
Înscrierile se fac la adresa cs_miculsahist@yahoo.com, iar rezultatele pot fi urmărite pe: http://chess-results.com/
Vă așteptăm la Felicia Chess Cup 2016!
Relaţii suplimentare la domnul Ştefan Axinte - Coordonator la CS Micul Şahist Iaşi, la tel. 0720.002182.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu