marți, 16 august 2016

CS NAVOBI IAŞI, în vizită la Campioana Republicii Moldova!



În aceasta saptamana, echipa de fotbal feminin NAVOBI IASI va disputa doua jocuri de certificare in compania echipei AFR Criuleni, campioana Republicii Moldova. Meciurile reprezintă un eficient test pentru ambele formații. Echipa gazda se pregătește de grupele de calificare in UEFA Women's Champions League, iar ieșencele pentru ediția a noua de campionat, care va debuta pe 11 Septembrie.
"Intram in linie dreapta pentru noul sezon. Nu am avut bani de cantonament, însă am reusit da menținem la echipa admosfera optimista si un nucleu bun de fete, cu care speram sa ne atingem obiectivul de a ne clasa in prima jumătate a clasamentului Superligii. Asteptam tragerea la sort a tintarului Superligii, de marti, 16 August, de la FRF, ca sa știm cum ne organizam pentru prima etapa de campionat. Ma bucur ca a revenit la echipa americanca Justine Prata, iar Nina Anca a semnat pentru NAVOBI, deși avea oferte multe mai consistente de la alte echipe, la fel Mirela Abalasei, Loredana Nica, Elena Raduc, Teodora Placinta, Iulia Mera sau Monica Bentoiu, care, alaturi de junioarele noastre si de experimentatele ieșence Larisa Ambrosie, Rahela Gangal, Georgiana Ilas, Ana Foia vor putea constitui forța grupului cu care sa încercam repetarea performantei obținute anul trecut", a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi.
Pentru CS Navobi Iaşi, primul meci din Rep. Moldova va avea loc pe 17 August - ora 18.00, iar al doilea pe 19 August - ora 11.00. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Central din Criuleni.
Lotul formaţiei NAVOBI Iaşi pentru "dubla" de la Criuleni arată astfel: Mirela Abalasei, Andreea Barau, Andreea Scortanu, Iulia Zamfir, Iulia Mera, Monica Bentoiu, Anca Nina, Ana Proca, Georgiana Ilas, Elena Raduc, Teodora Placinta, Diana Petrescu, Artimeza Ciubotariu, Justine Prata, Ana Palaghia, Valentina Butnaru si Larisa Ionescu.
În Superliga feminină de fotbal vor evolua echipele: OLIMPIA CLUJ, ASA TG. MURES, NAVOBI IASI, VASAS FEMINA ODORHEI, REAL CRAIOVA, INDEPENDENTA BAIA MARE, FAIR PLAY BUCURESTI, HENIU PRUNDU BARGAULUI, CSS TARGOVISTE, CFR TIMISOARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu