joi, 9 noiembrie 2017

În Campionatul Naţional de popice: La tineret am pierdut, poate învingem la seniori!


În etapa a III-a din grupa B din cadrul Campionatului Naţional de popice pentru tineret (U 23), joi seara, pe 9 noiembrie 2017, arena CFR Iaşi a găzduit partida CFR Olimpia ACB Iaşi - Electromureş Tg. Mureş 2821 p.d. - 2955 p.d.
Cu o echipă subţire, chiar dacă a revenit în lotul ceferist Vlad Nacu (dar a absentat Vasile Andrei Maxim, care se pare că nu prea mai doreşte să evolueze în formaţia ieşeană, deşi a fost recent transferat de la CSM Satu Mare cu acordul său...), elevii lui Costică Ciurdea au avut o evoluţie destul de modestă, cu unele mici excepţii.
Sub conducerea arbitrului ieşean Iulian Gabriel Cucu, au evoluat următoarele formaţii:
- CFR Olimpia ACB Iaşi: Iulian Cucu jr - 468 p.d., Cristian Toma - 467 p.d., Iulian Bejan
& Ştefan Costăchescu (încă prea "cruzi" pentru un meci oficial de tineret, la doar 13 ani fiecare, dar viitorul le aparţine!) - 389 p.d., Vlad Nacu - 530 p.d., Ştefan Ouatu - 499 p.d., Andrei Seliman - 468 p.d. Antrenor: Costică Ciurdea.
- Electromureş Tg. Mureş: Szasz Attila - 493 p.d., Kötö David - 470 p.d., Andraşi Daniel - 481 p.d., Benze Zoltan jr - 508 p.d., Hegyi Roland - 471 p.d., Szasz Levente - 532 p.d. Rezervă: Szilagyi Ervin. Antrenor: Seres Jozsef.
În clasamentul grupei B conduce Electromureş Tg. Mureş, cu 4 puncte din 2 meciuri disputate, urmată de CFR Olimpia ACB Iaşi, cu 0 puncte, dar ambele echipe sunt calificate la turneul final!
Vineri, 10 noiembrie, de la ora 9.00, în cadrul Campionatului Naţional de popice pentru seniori se vor confrunta CFR Olimpia ACB Iaşi şi Electromureş Tg. Mureş, tot la arena CFR Iaşi. Va fi cu siguranţă un alt meci, cu alte "garnituri" pe pistele de joc şi de această dată ieşenii sunt favoriţii disputei.
DAN TEODORESCU
PS: Am depăşit în prezent 458.000 cititori, cu mulţumirile de rigoare pentru oamenii de sport şi cultură care ne citesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu