miercuri, 29 noiembrie 2017

La Iaşi, Centura Moldovei la box ne bate la uşă!



Iaşiul găzduiește începând de luni, 4 decembrie 2017, a 38-a ediție a tradiționalului turneu de box "Centura Moldovei". Ediția din acest an, organizată ca de obicei de președintele FR Box, Vasile Cîtea, va fi una cu participare internațională, pugiliști din Ucraina, Bulgaria, Cehia, Ungaria și Republica Moldova anunțându-și prezenta la competiție.
Centura Moldovei va fi dedicată sportivilor seniori sub 22 de ani, care vor participa anul viitor la Campionatul European Under 22, de la Târgu Jiu.
La aceasta competiție, care se va desfășura la Sala Polivalentă, de marți şi până vineri, deci în perioada 5-8 decembrie 2017, se va derula și un curs internațional de arbitri AIBA de 2 stele, la care și-au anunțat prezenţa 25 de arbitri, 10 români și 15 din străinătate.
"Cred că va fi o competiție reușită, este una la care avem și boxeri de valoare din străinătate și îi aștept pe iubitorii boxului din Iaşi la Sala Polivalentă, în număr mare. Finalele Centurii Moldovei se vor transmite vineri, pe 8 decembrie, în direct pe TVR 2", a declarat președintele FR Box, Vasile Cîtea (FOTO).
Conferinţa de presă referitoare la desfăşurarea Centurii Moldovei la box, va avea loc joi, 30 noiembrie 2017, la ora 13.00, la Hotelul Moldova din Iași - la mezanin, la Salonul Bucovina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu