vineri, 20 septembrie 2019

Sclipiri solare la Clubul CFR Iaşi

Joi, pe 19 septembrie 2019, la Clubul CFR Iaşi de la Râpa Galbenă a avut loc vernisajul expoziţiei de pictură "Sclipiri din Soare", principalii organizatori fiind Gabriela Cucinschi (din partea Asociaţiei Literare Păstorel Iaşi / ALPI) şi prof. Paul Zamfir (directorul clubului CFR Iaşi).
Au expus pe simezele din sala de spectacole Gabriela Cucinschi, Adina Berneagă, Alina Petronela Hulubei, Mircea Popescu şi Florin Gherorghe Frunză.
Pentru început, Paul Zamfir, moderatorul evenimentului a adresat un "Bun venit!" spectatorilor, amintind şi faptul că peste doar 5 ani, clubul ceferiştilor ieşeni va împlini 100 ani de existenţă, el fiind singurul rămas în activitate după '89, din cele 24 cluburi ceferiste aflate în funcţiune la un moment dat, în România!
Pe parcursul evenimentului s-a derulat şi un frumos spectacol artistic la care şi-au adus contribuţia tinerii pianiştii Ştefana Rafaela Averescu, Karl Neumann şi Andreea Romanescu, de la clasa prof. Iulia Doina Dinu.
Au rostit epigrame în faţa publicului, Mihai Batog-Bujeniţă şi Angela Pistol, din partea ALPI.
Un frumos recital la nai a oferit elevul Dumitru "Mitică" Prisăcaru şi a mai prezentat un moment teatral de "cosplay" domnişoara Anca Iuliana Frunză (20 ani), fiica pictorului Florin Gherorghe Frunză .
La final, Gabriela Cucinschi şi Paul Zamfir au oferit diplome de excelenţă celor care au dat o mână de ajutor la realizarea vernisajului, iar mulţi spectatori au scris frumoase cuvinte de apreciere în Cartea de Onoare a expoziţiei, care va fi găzduită de clubul CFR Iaşi până pe 20 octombrie 2019.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu