marți, 15 aprilie 2014

Al treilea meci, a treia victorie pentru pugilistul “american” Alexandru Marin



Alex Marin

Fostul pugilist ceferist ieşean Alexandru Marin, mutat între timp în boxul profesionist din SUA, a susţinut pe 12 aprilie 2014 a treia sa partidă peste Ocean.
În meciul contra lui Alex Hipolito (SUA, 19 ani), românul Alex Marin (născut la Iaşi, pe 29 martie 1992) a obţinut o nouă victorie în scurta sa carieră de boxer profesionist, de data aceasta la puncte.
Pe ringul de la
Patapsco Arena din Baltimore (Maryland, SUA), Alex Marin nu a avut deloc un meci uşor împotriva lui Hipolito, dar până la urmă cei trei judecători au acordat în unanimitate decizia la puncte pugilistului ieşean, astfel: Kenny Chevalier 40-36, John Gradowski 40-36, Don Risher 39-37. Arbitru de ring a fost Gary Camponeschi, iar meciul a avut loc pe durata a 4 runde.
Referitor la acest nou succes al fostului său elev de la CS CFR Iaşi, antrenorul Nicu Brânzei ne-a declarat: “Orice victorie a lui Alex Marin mă bucură ! Îi doresc mult succes pe mai departe şi aştept să ne cheme şi pe noi în America, să vedem pe viu un meci al său în boxul profesionist !”. 
Până în prezent , Alexandru Marin (categoria pană, cu rezidenţă la Silver Spring, Maryland, USA) a obţinut trei victorii la profesionism, din tot atâtea meciuri disputate, primele două fiind reuşite prin K.O., în faţa lui David Warren Huffman şi Jacob Ninow.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu