vineri, 18 aprilie 2014

Steaua-Astra, în finala Cupei României la fotbal


Sursa foto: Prosport

Pe Arena Naţională din Bucureşti s-a disputat joi seara meciul retur din semifinalele Cupei României-Timişoreana la fotbal, dintre Dinamo şi Steaua. La finalul un meci spectaculos, în care Steaua şi-a arătat valoarea în multe faze de joc, rezultatul final a fost de 1-1 (0-1). În prima repriză, Steaua a deschis scorul prin Tănase (min. 22), Dinamo egalând spre finalul reprizei secunde, prin Matei (min. 86). Cu scorul general de 6-3 (5-2 în tur şi 1-1 în retur), Steaua Bucureşti s-a calificat în finala competiţiei, unde va întâlni pe Astra Giurgiu (2-1 şi 0-0 cu Petrolul Ploieşti, în semifinale).
Într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs, cele două echipe au fost următoarele:
- Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Durimel, D. Grigore, Grecu - Bărboianu, Boubacar (I. Şerban '68), Filip (Bilinski '52) - V. Lazăr, C. Matei, Rotariu (Ţucudean '61). Antrenor: Flavius Stoican.
- Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Varela (Prepeliţă '54), Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean (Filip '74) - Ad. Popa, Tănase, Pîrvulescu (Piovaccari '58) - Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
La partida de pe National Arena din Capitală, la care au asistat 38.794 de spectatori, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria asistentului medical Mitică Neagu, care a lucrat 34 de ani la FC Steaua Bucureşti şi care a decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 67 de ani.
Finala Cupei României-Timişoreana va avea loc în data de vineri, 23 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu