miercuri, 30 aprilie 2014

Cupa Coca-Cola la fotbal, la Arad şi Iaşi


Sursa foto: Coca-Cola

Sala Sporturilor Victoria din Arad găzduieşte în zilele de 3 şi 4 mai meciurile din etapa regională a Cupei Coca-Cola 2014, cea mai mare competiţie naţională de fotbal la nivel de liceu. 14 echipe de fete şi băieţi concurează la Arad pentru a ajunge în finala Cupei Coca-Cola.
De asemenea, Sala Polivalentă din Iaşi găzduieşte în zilele de 3 şi 4 mai meciurile din etapa regională a Cupei Coca-Cola 2014, cea mai mare competiţie naţională de fotbal la nivel de liceu. 12 echipe de fete şi băieţi concurează la Iaşi pentru a ajunge în finala Cupei Coca-Cola.
Echipele de băieţi ale liceelor calificate din Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Vrancea se luptă sâmbătă şi duminică pentru şansa de a ajunge în finala Cupei Coca-Cola 2014, care se va desfăşura la Bucureşti, la finalul lunii mai. Echipele de fete ale liceelor câştigătoare în etapa locală în Vrancea, Botoşani, Neamţ, Harghita, Vâlcea şi Tulcea vor juca, de asemenea, la Sala Sporturilor din Iaşi. În ambele zile, meciurile încep la ora 09:00.
Un total de 39 de echipe din întreaga ţară – 25 de echipe de băieţi şi 14 echipe de fete – s-au calificat în etapa regională a competiţiei, care se desfăşoară în centrele de joc din Sighişoara, Iaşi, Arad şi Piteşti. Primele meciuri din etapa regională au avut loc săptămâna trecută la Sighişoara. Etapa regională continuă în acest weekend la Iaşi şi la Arad, precum şi la Piteşti, între 10 şi 11 mai.
Echipele câştigătoare în etapa regională vor ajunge în finala Cupei Coca-Cola, care va avea loc la Bucureşti, la finalul lunii mai. Cele mai bune două echipe din întreaga ţară - o echipă de fete şi una de băieţi - vor fi desemnate campioane naţionale la fotbal de sală şi vor merge într-un cantonament la Roma, unde se vor antrena alături de profesionişti din lumea fotbalului.
Competiţia, ajunsă în acest an la a treia ediţie, a numărat la start un număr record de 6000 de liceeni, reprezentând 399 de echipe de băieţi şi 94 de echipe de fete din Bucureşti şi alte 33 judeţe din ţară.
Programul Cupei Coca-Cola 2014 se prezintă astfel:
- Etapa regională (26 aprilie – 11 mai 2014), cu centrele de joc la Sighişoara, Iaşi, Arad şi Piteşti.
- Etapa finală (23-25 mai 2014), care se va desfăşura la Bucureşti.
Lista echipelor calificate, precum şi programul complet al competiţiei pot fi consultate pe pagina web www.cupacocacola.ro.
La Iaşi, fetele vor concura pe 3 mai, iar băieţii pe 4 mai. Vor fi două grupe a câte trei echipe, iar câştigătoarele fiecărei grupe vor juca finala turneului moldav. Ambasadorul Cupei Coca-Cola este fotbalistul Dorin Rotariu, de la Dinamo Bucureşti. (surse: GSP şi Coca-Cola).

* În Sala Polivalentă din Iaşi, de la fotbal la volei

În perioada 2-4 mai 2014, Sala Polivalentă din Iaşi găzduieşte turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin, cu participarea echipelor SC Ştiinţa Miroslava Iaşi, CET Govora-CNMB Râmnicu Vâlcea (ambele din Divizia A2 Est), respectiv Universitatea Cluj şi CSM-Adep Satu Mare (ambele din Divizia A2 Vest).
Vineri, primul meci va debuta la ora 16:00, al doilea la ora 18:00. Sâmbătă şi duminică, partidele sunt programate de la ora 17:00, respectiv 19:00.
Echipa ieşeană, antrenată de Cătlin Ştirbu are două indisponibilităţi în lotul de jucători, ridicătoarea Florina Alexandru şi libero-ul israelian Daniel Shapira având probleme medicale.
Partidele de la Iaşi vor fi conduse de două brigăzi de arbitri, din Piatra Neamţ şi Zalău. Joi, pe 1 mai, de la ora 16.30, va avea loc şedinţa tehnică a turneului, în care se vor fixa ordinea meciurilor. Vă mai informăm că intrarea spectatorilor la turneul de volei din Sala Polivalentă ieşeană este liberă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu