vineri, 11 aprilie 2014

Meciuri de mari orgolii în semifinalele cupelor europene de fotbal


Luis Figo la Nyon (sursa foto: UEFA)

Vineri, la Nyon, au avut loc tragerile la sorţi pentru semifinalele cupelor euorpene la fotbal. În Liga Campionilor, meciurile din careul de aşi sunt Atletico Madrid (Spania) – Chelsea Londra (Anglia) şi Real Madrid (Spania) - Bayern München (Germania, deţinătoarea trofeului).
Partidele menţionate sunt programată pe 22 şi 23 aprilie (turul), respectiv 29 şi 30 aprilie (returul, cu ordinea disputelor inversată). Finala competiţiei va avea loc la Lisabona (Portugalia), pe stadionul echipei Benfica, pe 24 mai 2014.
În Europa League, partidele din semifinale sunt FC Sevilla - FC Valencia (ambele din Spania) şi Benfica Lisabona (Portugalia) - Juventus Torino (Italia). Meciurile sunt programate pe 24 aprilie (turul), respectiv 1 mai (returul), iar marea finală va avea loc la Torino (Italia), pe stadionul echipei Juventus, pe 14 mai 2014, de la ora 21.45.
Tragerea la sorţi de la Nyon a fost efectuată de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, ajutat de “ambasadorul” finalei de la Lisabona, Luis Figo, dar şi de “ambasadorul” Ciro Ferrara, pentru meciurile din Europa League.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu