joi, 10 aprilie 2014

Naţionalele de futsal tineret ale României şi Ungariei, egale la Oradea !



Nelu Stancea (sursa foto: UEFA)

A doua confruntare dintre naţionalele de futsal tineret (U 21) ale României şi Ungariei a fost găzduită în această seară de 10 aprilie de Arena Antonio Alexe din Oradea. Rezultatul final a fost de 3-3, după ce Ungaria a condus la pauză cu 2-0 şi mai apoi cu 3-0, iar România a ratat o lovitură de pedeapsă de la 10 metri cu 5 secunde înainte de finalul disputei.
Într-un meci vizionat de peste 350 spectatori, golurile formaţiei României au fost reuşite de Attila Biro, Levente Tanko şi Miklos Tamaş.
Pentru naţionala de fotbal în sală a României, selecţionerul Nelu Stancea (care antrenează şi pe CSMS Iaşi) a utilizat următorul lot de jucători:
- Portari: Zsolt Kisgyorgy (Spicom Sf. Gheorghe), Serghei Burduja (Atletico Chişinău / Rep. Moldova).
- Apărători: Andrei Petcu (Dunărea Călăraşi), Bogdan Stratulat (FC Progresul Focşani), George Buleandră (CS United Galaţi), Andrei Drăgoi (Autobergamo Fiat Deva), Octavian Cireş (CS United Galaţi).
- Atacanţi: Levente Tanko (AS Inter Gheorghieni), Attila Biro (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), Miklos Tamaş (Futsal Klub  Odorheiu Secuiesc), Liviu Ruxandari (CSMS Iaşi), Dumitru Constantin Ion (Dunărea Călăraşi).
Team-managerul echipei României a fost bucureşteanul Valeriu Ioniţă.
În prima manşă disputată ieri, la Berettyoujfalu (Ungaria, localitate aflată la doar 40 km de Oradea), în faţa a peste 600 spectatori, gazdele maghiare au învins România cu scorul de 4-2 (3-2), după ce tricolorii au condus în debutul primei repriză cu 2-0, prin golurile marcate de Liviu Ruxandari şi Biro Attila.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu