vineri, 19 februarie 2016

Meci internaţional de fotbal feminin în Dealul Copoului



După victoria cu 6-2 de la Bălţi, de sâmbăta trecută, fotbalistele de la CS Navobi Iaşi vor întâlni duminica aceasta, pe 21 februarie 2016, de la ora 14.00, liderul Ligii I din Republica Moldova, ARF Criuleni.
Asa cum prezintă site-ul Federaţiei de Fotbal a Moldovei, după 11 etape disputate în acest sezon, echipa din Criuleni ocupă prima poziţie a Campionatului Naţional de senioare, din Republica Moldova, cu 28 de puncte şi un golaveraj uluitor, de 61-8.
CS Navobi Iaşi îşi continuă astfel pregătirea pentru ultimile 4 etape rămase din Superligă, care se vor relua pe 6 martie şi spera să se califice în play-offul compeţiei.
”Mai avem două săptămâni şi vom relua jocurile oficiale. Fetele s-au pregătit foarte bine până acum, chiar dacă nu am avut posibilitatea financiară de a merge într-un cantonament de pregătire centralizată, însă sunt motivate şi abia aşteaptă meciurile tari din Superligă. Ne dorim ca în această perioadă precompetiţională să avem adversari puternici pentru a ne putea evalua corect nivelul la care am ajuns şi să formăm nucleul cu care vom aborda calificarea în play-off. După meciul de duminică, cu echipa din Criuleni, vom juca cu vicecampioana din Târgu Mureş, apoi, pe 6 martie, acasă, va fi primul joc oficial, cu campioana României, Olimpia Cluj, iar următoarea etapă ne vom deplasa la Craiova. Vom avea aşadar numai meciuri foarte tari şi nu pot decât să mă bucur pentru că numai aşa vom creşte şi vom putea face performanţă!”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iaşi.
Prin urmare, meciul amical CS Navobi Iaşi - AFR Criuleni (Republica Moldova) va fi unul extrem de interesant şi care merită să fie urmărit duminică, 21 februarie 2016, de la orele 14.00, pe terenul sintetic din Dealul Copoului, unde intrarea fanilor va fi liberă. Publicaţia SPORT FAN CLUB este partener media al clubului feminin de fotbal ieşean. (Sursa: CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu