marți, 23 februarie 2016

Victorie la limită pentru fetele de la CS Navobi Iaşi



Duminică, pe 21 februarie, terenul sintetic de fotbal din Dealul Copoului a găzduit partida internaţională de fotbal feminin CS Navobi Iaşi – AFR Criuleni (Rep. Moldova) 2-1 (2-1).
Evoluţia scorului a fost următoarea: 0-1 (min. 20 - Tatiana Ghergheleji), 1-1 (min. 34 - Teodora Plăcintă), 2-1 (min. 39 -  Monica Bentoiu).
Jocul a fost unul dinamic, încrâncenat până la limita regulamentului, cu multe faze la ambele porți și efort mare din partea ambelor echipe, însă pigmentat uneori de intervenții stângace, pase și preluari greșite ca la nivel de începători sau soluții alese în mod neinspirat care au dus la ratări uriașe.
În ciuda acestor aspecte negative, echipa gazdă a arătat poftă de joc, a stat bine în teren, a construit cu răbdare, a contraatacat rapid, iar când a jucat simplu și-a creat numeroase ocazii de gol și a demonstrat că are un nucleu de echipă sudat, cu un potențial uriaș pentru a face performanță.
Echipa Navobi Iaşi a avut următoarea alcătuire: Abălaşei – Bentoiu, Mera, L. Ambrosie (căpitan), Foia – Gangal, Rognean, Răduc, Deca – Plăcinta, Nica. Au mai jucat în repriza secundă Cojocaru, Barau, Zamfir, Palaghia, Petrescu, Proca, Ilaţ, Scorţanu, Grigoraş, Ciubotariu, Dollorenzo.
Pentru ARF Criuleni au evoluat: Spânu Maria – Tănase Galina, Baltag Iulia, Cernalevskia Valeria – Pancratova Alisa, Ghergheleji Tatiana – Andone Ludmila, Ursu Maria, Caraman Ludmila – Bunici Oxana, Lupaşcu Galina. Au mai jucat: Avacumova Ana, Onica Ecaterina.
A arbitrat brigada: Vlad Trifa - Ana Maria Roşu şi Ana Puşcaşu.
”Pentru noi acest joc a fost extrem de util, pentru a vedea transferul de la antrenamente la meciuri. În cea mai mare parte sunt mulțumit de evoluția echipei, chiar dacă venim după o perioadă de cantonament,  de încărcare fizică și de aceea nu a existat prospețime la jucătoare. Pe acest fond probabil că au apărut și greșelile pe care sperăm să le remediem în următoarea perioadă. Obiectivul nostru a rămas locurile 1-4 și  participarea în play-offul Superligii”, a declarat după meciul de la Iaşi, prof. Adrian Ambrosie, managerul gazdelor de la CS Navobi.
Următoarea partidă amicală va fi ASA Tg. Mureş – CS Navobi Iaşi, programată sâmbătă, pe 27 februarie.
Campionatul Superligii se reia cu etapa a 11-a, duminică, pe 6 martie 2016, iar Navobi Iasi va întâlni, pe terenul sintetic din Copou, campioana României, Olimpia Cluj.
DAN TEODORESCU (Sursa: CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu