luni, 8 februarie 2016

Popicele cu CS CFR Olimpia ACB Iaşi, din nou la orizont în 2016



Vineri şi sâmbătă, pe 12 şi 13 februarie 2016, arena din Târgu Mureş va găzdui două etape din cadrul Campionatului Naţional de popice pentru tineret (U 23) - Seria I, cu participarea echipelor CFR Olimpia ACB Iaşi, CSM Satu Mare şi Electromureş Tg. Mureş. Prima rundă este cu nr. 3, amânată din 2015, iar a doua este cu nr. 4, o etapă curentă de campionat. Sub conducerea antrenorilor Remus Antimirescu şi Costică Ciurdea, CFR Olimpia ACB Iaşi va participa la cele două turnee mureşene cu următorul lot de lansatări: Ştefan Lincu, Sebastian Biţă, Iulian Cucu jr, Cristian Toma, Ştefan Ouatu, Ionuţ Condrea şi Cristian Antăluţe.
Pe 20 februarie 2016, la Ploieşti, în cadrul etapei a III-a a Cupei României de popice pentru veterani (seniori +50), echipa CFR Olimpia ACB Iaşi va fi reprezentată de dr. Sorin Cotlarciuc, clasat în acest moment pe locul 11, cu 989 popice doborâte (515 în etapa I + 474 în etapa a II-a).
Conduce în clasamentul de moment binecunoscutul Dumitru Beşe (CFR Cluj), cu 1145 popice doborâte. La turneul veteranilor de la Ploieşti participă primii 20 de clasaţi după primele două runde. În etapa a IV-a, cea finală, vor accede primii 16 clasaţi după primele trei runde, iar totul se va lua de la zero!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu