vineri, 25 august 2017

În atenţia tuturor membrilor Asociaţiei Presei Sportive din România



Stimaţi colegi,

Înainte de toate vreau să împărtăşesc împreună cu voi, membrii ai „familiei” Asociaţiei Presei Sportive din România, satisfacţia legată de împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani! Ne-am înfiinţat încă din 1927, asociaţia fiind în acest moment a doua uniune de breasă ca vechime din ţară, după cea a Automobilului Român. De-a lungul anilor înaintaşii noştri au avut de întâmpinat o mulţime de probleme şi adversităţi, dar au izbutit să le învingă, asigurând o continuitate care ne prilej de mândrie, dar şi de obligaţii.
În ultimii ani APSR a reuşit să revină în prim-plan, obţinând statutul de asociaţie de utilitate publică prin Hotărâre de Guvern şi a intrat sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României, demnităţi cu care foarte puţine uniuni profesionale se pot mândri. Suntem o „familie” cu aproape 400 de membri, care este chemată astăzi să pună umărul, după putinţa fiecăruia, la celebrarea celor nouă decenii ale existenţei noastre.
Vă informez aşadar că pe data de 22 noiembrie a.c., începând cu orele 19.30, sub fastuoasa cupolă a Ateneului Român, se va desfăşura „Gala APS 90”, la care vă rog să vă consideraţi încă de pe acum invitaţi, dumneavoastră şi persoana feminină cea mai apropiată! La această gală vor fi prezente cele mai mari personalităţi ale  sportului românesc, între care Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo, Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Elisabeta Lipă, Cristina Neagu şi încă altele; nu vor lipsi de asemenea importante personalităţi politice şi din mediul de afaceri. Pe scena Ateneului se vor produce o mulţime de artişti de renume, inclusiv Orchestra Simfonică Bucureşti şi Orchestra reprezentativă a Armatei. După încheierea concertului şi decernarea mai multor premii, în holul Ateneului va avea loc un dineu, la care veţi fi de asemenea invitaţi.
Vă scriu astăzi şi pentru a va înainta o mare rugăminte. Aşa cum desigur bănuiţi, asociaţia noastră nu poate avea din resurse proprii fondurile necesare pentru organizarea unei gale de asemenea proporţii şi este nevoită să caute sponsori din toate domeniile de activitate. Alăturat acestei scrisori veţi putea găsi o Ofertă de sponsorizare care cuprinde toate elementele ce ar putea interesa un potenţial sponsor al galei noastre. Vă rog insistent ca, printre cunoştinţele şi prietenii pe care îi aveţi, cu oarecare putere financiară, să daţi spre ştiinţă această ofertă, în speranţa că în acest mod vom izbuti să obţinem fondurile necesare pentru a sărbători cum se cuvine aniversarea noastră. În funcţie de potenţa financiară, fiecare sponsor va putea primi ceva în loc, plus invitaţia de participare împreună cu soţia la marele eveniment desfăşurat la Ateneul Român. Fiecare sumă, fac precizarea necesară, va fi bine venită!
Atât pentru moment, dar desigur că vă invit să deschidem un dialog permanent pe această temă. Până în data de 22 noiembrie timpul este desigur destul de scurt, dar dacă veţi da curs acestei chemări, cu voinţă şi perseverenţă multe se pot face! Ne puteţi scrie de adresa de mail a asociaţiei noastre: apsmedia.românia@gmail.com sau pe graurdumitru@gmail.com, sau putem vorbi direct pe numerele de telefon 0741 189 901 (Daniel Ion, secretar general) sau 0744 609 699 (numărul personal).
Al dumneavoastră,
Dumitru Graur,
Preşedinte APS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu