luni, 21 august 2017

"Răzeşul" Ciprian Ursu, un fost rugbyst care doreşte acum să promoveze disciplina sportivă olimpică TAEKWONDO WT




Ciprian Ursu, fostul rugbyst de bază al echipei Politehnica Agronomia Iaşi în anii din urmă s-a "reprofilat" şi doreşte acum să promoveze, în "Dulcele Târg", disciplina sportivă olimpică TAEKWONDO WT. El ne spune în continuare următoarele: "Când toată lumea încearcă să limiteze sportul în oraşul nostru, noi încercăm să-l promovăm. Disciplina sportivă olimpică TAEKWONDO WT (denumire schimbată din WTF în WT) are la nivel mondial peste şaizeci de milioane de practicanţi. În numele Asociaţiei Sportive Răzeşii Iaşi, acolo unde sunt onorat să fiu preşedinte, detaliez pentru viitorii şi posibilii noştri parteneri un comunicat de presă, cu rugămintea ca pe 16 septembrie, la Cupa Iaşului 2017, să punem cu toţii umărul pentru organizarea la cote înalte a competiţiei de TAEKWONDO WT, din Sala Polivalentă".  
Comunicatul de presă menţionat este următorul:
"Stimate Partener,
Suntem onoraţi să vă invităm la prima ediţie a competiţiei sportive de taekwondo - Cupa Iaşului 2017, pe care clubul nostru o organizează la Sala Polivalentă din Iaşi în ziua de 16 septembrie 2017, în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo WT.  Asociaţia noastră a fost desemnată să-şi aducă aportul la organizarea acestui eveniment, ca urmare a recunoaşterii activităţii noastre în promovarea acestei discipline sportive în municipiul Iaşi.
Asociaţia “Răzeşii” îşi propune să popularizeze stilul de arte marţiale taekwondo în rândul tinerilor din municipiul Iaşi. Această disciplină este inclusă în calendarul sportiv olimpic, recunoscându-i-se contribuţia în promovarea sportului şi a principiilor competiţiei sportive în rândul simpatizanţilor săi.
Misiunea noastră este una complexă, deoarece privim acest sport ca pe o sumă de valori care să fie împărtăşite fiecărui practicant. Conştientizăm latura educaţională a acestui sport şi de aceea ne dorim să atragem şi să pregătim tineri în spiritul valorilor noastre: corectitudine, putere de concentrare, capacitate de sistematizare şi anticipare, mentalitatea de luptător în condiţii de fair-play şi respect pentru adversar.
Vă aşteptăm alături de noi la competiţia din 16 septembrie 2017, cu speranţa că vom aprecia împreună efortul şi dăruirea elevilor noştri.

Suntem deschişi oricăror colaborări care să ne permită educarea tinerilor în spiritul acestei discipline olimpice. Asociaţia noastră derulează şi activităţi de voluntariat şi sprijin pentru categoriile sociale defavorizate. Am considerat că putem fi alături de oamenii care au cu adevărat nevoie de ajutor, oferindu-le suportul nostru necondiţionat. De aceea, sperăm ca şi noi, la rândul nostru, vom putea fi sprijiniţi de factorii de decizie locali, pentru a ne îndeplini misiunea la care ne-am angajat.
Vă mulţumim!
Asociaţia Sportivă “Răzeşii” Iaşi
Ciprian Ursu – preşedinte
Telefon: 0749.650745 - email: clubrazesii
@gmail.com".
Este de dorit, credem noi, ca Fundaţia Sportului Ieşean şi nu numai să contribuie la buna desfăşurare a acestei competiţii extrem de atractive, deoarece la JO de la Tokyo 2020 ar putea fi posibil ca şi un sportiv ieşean să participe, cu echipa României, la marea întrecere olimpică de peste trei ani!  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu