luni, 4 martie 2013

Clubul de dans sportiv Nikons Iaşi se pregăteşte pentru participarea la competiţiile naţionale şi internaţionale


Clubul de Dans Sportiv Nikons Iaşi
Nikons Iaşi, unul dintre cele mai performante cluburi de dans sportiv moldave, nominalizat în ancheta DJST Iaşi pe anul 2012, a primit nu cu mult timp în urmă o frumoasă plachetă de excelenţă în Gala Sportului Ieşean, manifestare organizată cu mult fast la Casa de Cultură a Studenţilor.
Gruparea sportivă ieşeană, condusă de prof. Mariana-Constantina Niculiţă, se pregăteşte intens în această perioadă pentru participarea la concursurile pe plan naţional şi chiar internaţional, la manifestările sportive ce vor avea loc sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, dar şi a celei din Ucraina. 

Astfel, CS Nikons Iaşi are în obiectiv participarea la “Cupa Brăila Dance”, concurs organizat de Asociaţia Clubul de Dans Sportiv STYLE DANCE (16-17 martie) şi la un concurs internaţional de dans sportiv în Ucraina (30-31 martie 2013).
Din păcate, tinerii sportivi de la Nikons Iaşi au putut participa la mai multe competiţii la acest început de an, dar virozele de sezon şi concursurile şcolare au anulat dorinţele dansatorilor şi antrenorilor Amira Niculiţă, Andreea Răscuţoi şi a instructorului sportiv Ivan Stoian.  
Din cauza virozelor am anulat participarea la două competiţii la acest început de an. Parcă toţi viruşii de sezon şi-au căutat gazde în sala noastră din Păcurari şi la clubul nostru ! Apoi, mai sunt şi concursurile şcolare pentru clasa a V-a. Totuşi, în această lună martie sunt două competiţii la care dorim să participăm, la Brăila şi în Ucraina. Să ne fie sportivii sănătoşi şi vom ajunge şi acolo ! Cred că în această primăvară vom accepta majoritatea invitaţiilor cluburilor din Ucraina. Din toate punctele de vedere sunt mai motivante”, ne-a declarat Mariana-Constantina  Niculiţă, preşedinta clubului de dans sportiv Nikons Iaşi, care a mai adăugat: “În acest an, ziua de 8 Martie o vom serba la sala noastră din Păcurari (NR – lângă Şcoala gimnazială Ion Creangă, în locaţia DJST Iaşi), astfel: pe 6 martie, în intervalul orar 16.30-19.30, vor fi acolo grupele Andreei Răscuţoi, iar joi, pe 7 martie, de la ora 18.00 la 21.00, grupele Amirei Niculiţă. Vor fi ore deschise de dans sportiv pentru toată lumea !”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu