luni, 25 martie 2013

Junioarele de la Penicilina CSŞ Unirea Iaşi au ratat promovarea la turneul semifinal



În perioada 23-25 martie, în sala de sport Timotei Cipariu din Blaj s-au disputat partidele Seriei I de calificare în semifinalele Diviziei Naţionale de volei pentru junioarele I. Echipa de junioare a Clubului Sportiv Şcolar Blaj a găzduit acest turneu din sferturile de finală ale competiţiei, la care au mai participat CSŞ 2 Baia Mare, Penicilina CSŞ Unirea Iaşi şi CSŞ Caransebeş.
Luni, în ultimul meci decisiv al turneului, gazdele de la CSŞ Blaj s-au impus în faţa ieşencelor de la Penicilina CSŞ Unirea cu scorul de 3-1 (25-23, 25-18, 21-25, 25-21) şi au reuşit calificare în semifinale alături de CSŞ Baia Mare, echipă care s-a impus tot astăzi, cu 3-0 la seturi, în faţa formaţiei CSŞ Caransebeş.
Sub conducerea antrenoarelor Anda Podaru şi Lucia Chirilă, echipa de junioare de la Penicilina CSŞ Unirea Iaşi a utilizat astăzi următoarea formaţie: Camelia Pascariu - Ana Delescu, Simona Filip, Ana Ursachi, Simona Mocanu, Andra Streşină - Diana Dohotariu (libero). Pe banca de rezerve s-au mai aflat tinerele jucătoare Andreea Dorin, Mălina Florea şi Adelina Teodorescu.
În primele două zile de concurs am consemnat următoarele rezultate:
- Sâmbătă: Iaşi – Baia Mare 1-3 şi Blaj – Caransebeş 3-0;
- Duminică: Iaşi – Caransebeş 3-0 şi Baia Mare – Blaj 2-3.
La finalul turneului de la Blaj, clasamentul arată astfel:
1. Blaj              3          2          1          0          0          9:3       8
2. Baia Mare    3          2          0          1          0          8:4       7
3. Iaşi              3          1          0          0          2          5:6       3
4. Caransebeş  3          0          0          0          3          0:9       0
La finalul competiţiei, antrenoarea Anda Podaru ne-a declarat: “A fost un sistem competiţional care nu ne-a avantajat, deoarece am fost în grupa de la Blaj trei echipe puternice, care au luptat pentru numai două locuri care asigurau promovarea în semifinale. Din păcate, am ieşit din competiţie şi cu junioarele I, după ce acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu junioarele II de la Penicilina CSŞ Unirea. Cinci dintre junioarele noastre (NR – Streşină, Ursachi, Mocanu, Pascariu, Filip) vor continua însă pregătirile şi parcursul cu echipa de senioare Penicilina Iaşi, în dorinţa revenirii în prima ligă”.
Sâmbătă, pe 30 martie, în deplasare, în turneul play-off din Divizia A2 Est, Penicilina Iaşi va întâlni în jocul 2 din turul I pe CSM 2007 Focşani. În prima manşă, pe teren propriu, ieşencele s-au impus în faţa vrâncencelor cu 3-0 la seturi şi nu pot practic rata promovarea în turul al II-lea, într-un sistem de jocuri “2 din 3” !
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu