joi, 7 martie 2013

CSMS Iaşi, în duel de „care pe care” cu campionii de la CFR Cluj



* Sâmbătă, 9 martie, în cadrul rundei cu nr. 22 din Liga I de fotbal, de la ora 19.00, Stadionul Emil Alexandrescu va găzdui partida dintre CSMS Iaşi şi CFR Cluj

În conferinţa de presă de astăzi, dinaintea meciului CSMS Iaşi-CFR Cluj, Răzvan Tincu, căpitanul formaţiei moldave, a menţionat: "Cu CFR va fi cel mai greu joc de până acum, din două motive: nu am reuşit nici o victorie, iar clujenii vor veni montaţi, pentru că trec printr-o perioada grea şi au mulţi accidentaţi şi suspendaţi. Noi suntem pregătiţi şi optimişti că jocul bun pe care-l practicăm va aduce rezultate". În completarea “căpitanului”, portarul Ionuţ Irimia a declarat: "La situaţia în care ne aflăm, e foarte important să câştigăm meciurile pe care le jucăm, mai ales cele de acasă. Suntem montaţi, dorim victoria, sperăm să vină cât mai mulţi spectatori lângă noi. Trebuie să trec peste golurile primite la Ploieşti, goluri apărute în urma unor execuţii care se văd rar pe stadioanele din România".
De asemenea, antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a spus că în jocul cu CFR Cluj, formaţia sa nu trebuie să mai puncteze doar la impresia artistică. "Au trecut două etape din retur şi am reuşit să punctăm doar la impresia artistică. De acum, vrem ca jocul bun pe care l-am etalat să ne aducă şi puncte. Important este să avem aceeaşi atitudine ca la Ploieşti, dar cu mai multă eficacitate şi atenţie. Suntem dornici de un rezultat pozitiv cu CFR, ne dorim foarte mult să câştigăm. CFR are probleme, n-au câştigat în acest an, nu vor veni ca simpli musafiri. Rămân optimist că putem evita retrogradarea, problemele pe care le avem pot fi rezolvate" a spus tehnicianul echipei ieşene.
Pentru meciul de sâmbătă, contra ardelenilor, CSMS Iaşi nu va putea conta pe Mitic, Petrovic, Moutinho şi Cretu. Primii doi sunt accidentaţi, ultimii - suspendaţi. Moutinho a încasat la Ploieşti al şaptelea avertisment stagional, în timp ce Cretu a văzut al patrulea cartonaş galben din acest sezon.
Totuşi, CSMS Iaşi are o uriaşă sansa de a obţine primele puncte din acest an în faţa ceferiştilor clujeni. Antrenorul clubului ardelean, Paulo Sergio, nu va putea conta pentru meciul de la Iaşi pe nu mai puţin de 12 jucători! Cadu, Godemeche şi Piccolo sunt suspendaţi, iar Sare, Vass, Ronny, Kapetanos, Pedro, Mureşan, Bjelanovic, Felgueiras şi Sepsi au probleme medicale. De asemenea, Panin este trecut şi el în grupul incerţilor.
În această situaţie, CFR Cluj l-a rechemat de la echipa secundă pe Nuno Diogo, care fusese pus în iarnă pe lista de transferuri. Portarul titular la Iaşi va fi Stăncioiu, rezerva acestuia urmând a fi juniorul clujean Man.
Biletele de intrare la partida dintre CSMS Iasi si CFR Cluj s-au ieftinit şi vor costa 5 lei (peluze), 10 lei (tribuna B), 15 lei (tribuna A), 20 lei (tribunele 0A si 0B) şi 30 lei (tribuna 0). Partida CSMS Iaşi – CFR Cluj se va putea viziona în direct şi pe Digi Sport 1. Înaintea partidei de sâmbătă, CSMS Iaşi ocupă locul 15 (retrogradabil), cu 18 puncte, iar CFR Cluj se află pe locul 7, cu 33 puncte. Etapa a XXII-a va debuta vineri, de Ziua Femeii, cu meciul Gaz Metan Mediaş-Viitorul Constanţa, programat a debuta la ora 20.30, în direct pe Digi Sport 1.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu