miercuri, 22 mai 2013

Aur şi bronz pentru CS Enpi Iaşi la „Europenele” din Italia



Se ştie că urcarea pe un podium sportiv este o performanţă greu accesibilă tuturor, dar nu şi pentru sportivii de la CS ENPI Iaşi, cei care recent au participat la CAMPIONATUL EUROPEAN de KARATE TRADIŢIONAL FUDOKAN SHOTOKAN pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret şi Seniori, de la Caorle (Veneţia), din Italia.
Din lotul naţional al ROMÂNIEI au făcut parte şi sportivii ieşeni BĂLĂIAŞA DRAGOŞ, PINTILIE ANDREI, LUPESCU ALEXANDRU care au obtinut medalia de aur la kata echipe-JUNIORI, dar şi BALAUR BIANCA, care la  categoria copii II a obtinut medalia de bronz la kumite individual şi un onorant loc 5 la kata individual.  
La această competiţie din Italia au participat aproximativ 800 de sportivi din peste 15 ţări europene.
Ţinem să-i felicităm pe sportivii medaliaţi şi să mulţumim susţinătorilor clubului ieşean, în speţă CONSILIULUI  LOCAL TG. FRUMOS, DOMNULUI PRIMAR VATAMANU PETRU, PRIMĂRIEI COMUNEI ION NECULCE, DOMNULUI PRIMAR RUSU VASILE, SC INDEPENDENT GUARD SECURITY CO SRL IAŞI, SC EKY-SAM SRL TG. FRUMOS, TESTER GROUP IAŞI. Şi nu în ultimul rând mulţumim părinţilor sportivilor care au făcut posibilă această deplasare”, a declarat Preşedintele CS ENPI  IAŞI, CONSTANTIN ADĂSCĂLIŢEI, care este şi deputat în Parlamentul României.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu