vineri, 18 septembrie 2015

Două turnee în Serbia pentru ieşeanul Bogdan Apostol


Viceprimarul Daniel Mătăsaru şi jucătorul Bogdan Apostol, la Iaşi

La doar 19 ani, ieşeanul Bogdan Ionuţ Apostol, legitimat la CSM Paşcani, a continuat evoluţiile la turneele ITF de tenis în acest an, ultimele două competiţii la care a participat fiind cele din Serbia, la
Zlatibor (8-13 septembrie) şi Nis (15-18 septembrie 2015). Cel mai bun rezultat pe arenele din Serbia a fost obţinut de Bogdan Apostol în proba de dublu a turneului de la Zlatibor, acolo unde, împreună cu Vasile Antonescu a ajuns până în semifinale, unde perechea din România a pierdut cu 0-6, 6-7 (3) în faţa cuplului Danilo PETROVIC (Serbia) / Nino SERDARUSIC (Croaţia).
În finala probei de dublu, Danilo PETROVIC (Serbia) / Nino SERDARUSIC (Croaţia) [cap de serie nr. 1] s-au impus cu 6-3, 6-7 (3), [12-10]  în faţa cuplului Luka ILIC / Darko JANDRIC (ambii din Serbia) [nr. 4] şi au dobândit trofeul pus în joc.
Tot la Zlatibor, la simplu, după ce l-a învins în turul I pe Bogdan Ionuţ Apostol, cu 7-6 (2), 6-2, Vasile Antonescu (25 ani, cap de serie nr. 2) a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminat de germanul Nico MATIC cu scorul de 6-4, 1-6, 2-6. În finala probei de simplu am consemnat: Danilo PETROVIC (Serbia) [nr. 1] - Nico MATIC (Germania) [nr. 4] 6-1, 6-2.    
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu