marți, 8 septembrie 2015

Raliul Iaşului Cotnari 2015: surprize pentru piloti, show pentru spectatori !



Cei mai importanti piloti din Romania se intrec in aceasta saptamana la Raliul Iasului Cotnari 2015 (10 – 12 septembrie), cel mai important eveniment sportiv al anului in capitala Moldovei. Editia 2015 este, fara doar si poate, cea mai asteptata din intreg calendarul competitional: are cel mai mare coeficient din campionatul national, 1.2, cele mai bune probe pe macadam - intinse pe aproape 145 de km in oras si judet, precum si invitati de marca, unul dintre acestia fiind Ovidiu Lipan Tandarica.
Organizatorii Raliului Iasului Cotnari au pregatit cateva surprize atat pilotilor, cat si iesenilor. Astfel, pe proba  Dobrovat, denumita si Francusa Cotnari (unul dintre cele mai apreciate soiuri de vin produs de compania ieseana) a fost amenajata o saritoare, care va ridica gradul de spectaculozitate a intrecerii. Asadar, ieseni nu ratati aceasta proba, pentru ca spectacolul este garantat! Puteti petrece o zi de neuitat pe proba Dobrovat, alaturi de intreaga familie. In zona este si un punct de alimentatie publica, astfel incat sa nu va lipseasca nimic si sa puteti urmari live o intrecere plina de adrenalina. Mai mult, din dorinta de a veni in sprijinul iubitorilor de motorsport, sambata, in ultima zi a raliului, organizatorii vor pune la dispozitia fanilor autocare pentru a ajunge mai usor pe probele Paun – Grasa de Cotnari si Dobrovat – Francusa Cotnari.
In afara de spectacolul garantat de pe aceste probe, principala atractie va fi, cu siguranta, proba SuperSpeciala – Cotnari Rally Show, care aduna mii de spectatori in fiecare an la Rapa Galbena. In 2015, proba se extinde prin pasajul Mihai Eminescu pana pe Bulevardul Independentei, ceea ce o face unica in Romania. Este programata joi, 10 septembrie, iar primul echipaj va lua startul la ora 18.35. In premiera pentru competitiile automobilistice din tara noastra, prezentarea oficiala a participantilor va avea loc inaintea startului  la SuperSpeciala, pe rampa amplasata in fata tribunei VIP. De asemenea, spectatorii vor putea urmari transmisiunea TV in direct (productie asigurata de TVR IASI) pe cele doua ecrane uriase amplasate pe Bulevardul Independentei si pe Rapa Galbena, iar fundalul sonor va fi asigurat atat de motoarele bolizilor, cat si de inegalabilul Ovidiu Lipan Tandarica. Accesul spectatorilor la toate probele de la Raliul Iasului Cotnari va fi gratuit.
Raliul Iasului Cotnari este organizat de XS Motorsport (manager Dan Codreanu) in parteneriat cu Compania Cotnari – Sponsor Principal, Primaria Municipiului Iasi, Hotel International, Ford Iasi - ATI Motors Holding, cu sprijinul Directiei Silvice Iasi, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Ambulanta, Consiliul Judetean, Prefectura Judetului Iasi.
Raliul Iasului Cotnari este a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

* Invitaţie la conferinţa de presă

Miercuri, 9 septembrie 2015, la ora 16.30 va avea loc, la Hotel International, conferinta de presa a Raliului Iasului Cotnari 2015, la care vor participa managerul Raliului, Dan Codreanu, directorul de organizare, Claudiu Butucel, si trei dintre echipajele inscrise in competitie, Dan Gartofan-Tudor Mirza, Simone Tempestini-Dorin Pulpea, Edwin Keleti-Botond Csomortani. De asemenea, si-a anuntat prezenta la Iasi si presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Norris Mageanu.
In cursul zilei de miercuri, in intervalul 10.00 - 20.00, la Comandamentul Raliului, de la Hotel International, se vor elibera si acreditarile de presa pentru reprezentanţii mass-media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu