duminică, 27 septembrie 2015

Înfrângere nemeritată !


Duminică, 27 septembrie, în faţa a peste 300 spectatori, Sala Polivalentă a găzduit partida de futsal CSMS Iaşi - CS Muncitorul Reşiţa 2-3 (1-1). Această dispută din etapa a III-a din Liga I a fost umbrită de maniera de arbitraj a brigăzii Bogdan Sorescu (Piteşti) - Mihai Alexandru Kiuţă (Braşov) care a acordat multe decizii "surprinzătoare" şi a tolerat maniera dură de joc a echipei oaspete. Plus că, în min. 19:47, ieşeanul Vali Pricop a respins balonul din propriul careu cu abdomenul şi cu mâinile lipite de corp, dar s-a considerat henţ şi s-a acordat penalty în favoarea reşiţenilor !
Au marcat: 1-0 (Despan în min. 14, după ce Guţu a ratat o lovitură de pedeapsă de la 10 metri), 1-1 (Bârcean, din penalty în min. 20), 1-2 (Doană în min. 23, după ce Pisică a respins balonul de pe linia porţii, apoi a alunecat şi mingea intrat în poarta lui Chiriac), 1-3 (Bârcean în min. 37), 2-3 (Cataramă din lovitură de pedeapsă de la 10 metri în min. 39).
Ieşenii au mai ratat multe ocazii de gol la poarta oaspeţilor, prin Despan, Guţu, Şchiopu, Pisică, Valentin Pricop, Mandea, Cataramă.
Au evoluat echipele:
- CSMS Iaşi: Chiriac - Pisică, Cataramă, Guţu, Despan, apoi Grigoraş - Mandea, Vali Pricop, Alex Pricop, Şchiopu, Botezatu, Baboi. Antrenori: Nelu Stancea şi Florin Nichifor.
- CS Muncitorul Reşiţa: Giurcanu (care a salvat echipa sa de la multe goluri) - Ilaş, Breşneni, Doană, Bârcean, apoi Sturzu - David Redondo Sanchez, Costescu, Rarinca, Avramovici, Fedor, Mitru. Antrenori: Viorel Lolea şi Ion Roman.
În etapa viitoare, CSMS Iaşi va sta, iar în etapa a V-a va evolua în deplasare, contra formaţiei Informatica Timişoara.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu