luni, 3 aprilie 2017

Crina Drăcşanu, o nouă „stea” a gimnasticii ieşene



Competiţia internaţională de gimnastică ritmică „Cupa Irina Deleanu” , care s-a desfăşurat la Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, a adus la rampă o nouă sportivă de valoare descoperită şi pregătită de antrenorul coordonator Constantin Radu. Este vorba de Crina Drăcşanu în vârstă de 10 ani. Ea a produs o frumoasă surpriză, câştigând patru medalii la categoria pre-junioare: aur la individual compus şi cerc, argint la coardă şi bronz în proba fără obiect.
La junioare, Laura Aniţei, tot de la CSŞ „ Anghel Saligny” Iaşi, s-a clasat pe locul al treilea la individual compus. În concursul senioarelor, unul foarte puternic prin valoarea gimnastelor participante, România a fost reprezentată şi de ieşeanca Andreea Verdeş, situată pe poziţia a cincea la individual compus, cu 61,750 puncte şi pe locul 3 la măciuci.
Românca Ana Luiza Filiorianu a ocupat locul al treilea la individual compus în cadrul turneului internațional de gimnastică ritmică dotat cu Cupa Irina Deleanu, găzduit de Sala Polivalentă din București. Filiorianu a acumulat 66,950 puncte, după 17,700 la cerc, 17,400 la minge, 15,800 la măciuci, 16,050 la panglică.
Pe primul loc s-a clasat rusoaica Ekaterina Vedeneeva, cu 71,550 puncte, urmată de compatrioata sa Elisaveta Lugovskih, 67,700 puncte.
La „Cupa Irina Deleanu” au luat parte 70 de sportive din 15 ţări ale lumii, între care Rusia, S.U.A., Bulgaria, Finlanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu