luni, 3 aprilie 2017

Marinela Ungureanu, medalie de bronz la CN de culturism şi fitness de la Târgu Mureş



În zilele de 1 şi 2 aprilie 2017, finalele Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness - Cadeţi, Juniori şi Masters s-au desfăşurat în Sala Mare a Centrului Cultural "Mihai Eminescu" din Târgu Mureş.
Duminică, în cadrul concursului de masters, la "women body fitness open", la categoria 35-44 ani, sportiva Marinela Ungureanu, de la CS CFR Iaşi, a cucerit o preţioasă medalie de bronz.  
"Marinela a avut în acest an o concurenţă mult mai mare decât la competiţia de anul trecut şi de aceea medalia de bronz de acum e şi mai preţioasă!", ne-a declarat antrenorului emerit ceferist ieşean Petru Ciorbă.
Campionatele Naționale de Culturism și Fitness au fost organizate de Federația română de specialitate, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, Consiliul Județean Mureș, și asociația cluburilor de culturism și fitness din județul Mureș. Din această asociere fac parte cluburile BB Lacta Târgu Mureș, Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș, Clubul Sportiv Tineretului Târgu Mureș, Clubul Sportiv Voința-Sebastiano Reghin, Energy Fit Târgu Mureș, Retro Gym Târgu Mureș, Titanic Bodybuilding Târgu Mureș.
De menţionat că, în perioada 28-30 aprilie 2017, la Bar (Muntenegru) va avea loc Campionatul Balcanic de culturism şi fitness. Printre participanţi se va afla şi sportiva Florina Rusu, tot de la CS CFR Iaşi, care va concura la categoria "women physique". Să-i dorim mult succes!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu