marți, 14 ianuarie 2014

Cupa Unirii la minifotbal rămâne sub Tâmpa !



Echipa Design Construct Braşov a câştigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Unirii la minifotbal, competiţie ce a avut loc în week-end, la Iaşi. În finala celei de-a patra ediţii, formaţia din Braşov s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa grupării Railex Suceava. Finala mică a fost câştigată după loviturile de departajare de Trei Brazi Roman, scor 6-4 cu echipa Consiliului Judeţean Buzău.
În ultima zi a competiţiei s-au mai disputat alte două meciuri de clasament încheiate cu următoarele rezultate: Porto Galaţi – Coriolan Bacău 5-4 (finala pentru locurile 5-6), respectiv Fenix Piatra Neamţ – Atletico Galaţi 3-2 (finala pentru locurile 7-8).
Clasament final a fost următorul:
1. Design Construct Braşov;
2. Railex Suceava;
3. Trei Brazi Roman;
4. Consiliul Judeţean Buzău;
5. Porto Galaţi;
6. Coriolan Bacău;  
7. Fenix Piatra Neamţ;  
8. Atletico Galaţi.
Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Adi Călugăreanu, de la Design Construct Braşov (campion european cu naţionala de minifotbal a României), iar Răzvan Vizitiu (Coriolan Bacău) şi Dan Dumitriu (3 Brazi Roman) au primit titlul de "cei mai buni portari".
Au mai primit diplome de excelenţă managerii echipelor clasate pe primele patru locuri, astfel: Liviu Ciolan (Consiliul Judeţean Buzău), Cătălin Vârgă (Trei Brazi Roman), Ilie Rahman (Railex Suceava) şi Cristian Grigorean (Design Construct Braşov).
Premiile şi diplomele au fost acordate de către Ciprian Paraschiv (directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi), Sorin Iacoban (deputat), Paul Costaş (prim-vicepreşedintele Federaţiei de Minifotbal din România şi preşedintele Diviziei Galactice de Bahlui Iaşi) şi Dan Cojocaru (vicepreşedinte DGB Iaşi).
Paul Costaş, principalul organizator al turneului, s-a declarat mulţumit de nivelul ridicat al competiţiei. “Ediţia a patra a Cupei Unirii s-a bucurat de un real succes, nivelul fiind unul ridicat, cu meciuri foarte spectaculoase. Ieşenii sunt tot mai interesaţi de acest fenomen numit minifotbal, dovadă numărul ridicat de spectatori prezenţi la finalele de la Sala Polivalentă. Vreau să mulţumesc tuturor echipelor pentru participare şi sperăm ca la ediţia viitoare să ne onoreze din nou cu prezenţa”, a declarat Paul Costaş, prim-vicepreşedintele FRM.
Ediţia a patra a Cupei Unirii a reunit la start 21 de echipe din mai multe judeţe din ţară, iar meciurile s-au disputat la Complexul Magic (Magic Stadium, Arena Magic) şi Sala Polivalentă din Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu