luni, 13 ianuarie 2014

Jucătorii de futsal de la CSMS Iaşi reîncep pregătirile


Echipa de futsal CSMS Iaşi

Pe 14 ianuarie 2013, sub comanda antrenorului secund Florin Nichifor şi a preparatorului fizic Cezar Honceriu, jucătorii echipei de futsal CSMS Iaşi încep pregătirile pentru returul Ligii I. De la această perioadă de acumulări vor lipsi, motivaţi, Nelu Stancea (antrenor principal) şi jucătorul Liviu Ruxandari, care sunt cooptaţi în naţionala de futsal a României, primul pe post de selecţioner şi al doilea în lotul lărgit de 18 sportivi. Vă reamintim ca naţionala României se pregăteşte în această perioadă pentru participarea la turneul final de la EURO 2014, de la Anvers / Antwerp (Belgia), acolo unde echipa noastră este repartizată în grupa A, alături de Belgia şi Ucraina, iar primele două clasate vor promova ulterior în sferturile de finală ale competiţiei.    
Revenind la CSMS Iaşi, să menţionăm că echipa din Dealul Copoului va efectua antrenamente în Sala Polivalentă şi Sala LPS, până pe 19 ianuarie, iar în perioada 20 ianuarie-1 februarie 2014 se va afla într-un mini-cantonament la Iaşi, cu un joc de pregătire programat în prima zi a lunii viitoare.
Alături de lotul vechi de jucători, se vor afla în probe şi trei fotbalişti de la echipa Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi, ei fiind Mircea Vechiu, Victor Mandea şi portarul Sorin Cojocaru.
Ne dorim un parcurs bun în retur şi o clasare finală în primele patru echipe din Liga I. Este un obiectiv îndrăzneţ, dar nu imposibil de realizat”, ne-a declarat astăzi Ionel Popa, team-managerul echipei de futsal CSMS Iaşi, cel care în perioada următoare, alături de alţi „fani” ieşeni, va fi prezent şi pe post de „suporter de elită” la Campionatul European de fotbal în sală, din Belgia.
Vă informăm că după primele 13 etape ale sezonului, 11 din tur şi 2 din retur, CSMS Iaşi se află pe locul 6 în Liga I, cu 12 puncte.
În etapa a 14-a, prima din acest an, ieşenii vor sta, iar în runda cu nr. 15, în deplasare, în jurul datei de 16 februarie 2014, CSMS Iaşi va întâlni campioana en-titre, CS City’us Târgu Mureş. La sfârşitul sezonului regulat, primele opt clasate din Liga I de futsal vor juca în turneul play-off, pentru stabilirea echipelor de pe podium.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu