vineri, 10 ianuarie 2014

Marius Lăcătuş şi CSMS Iaşi, umăr la umăr la primul antrenament din 2014



Marius Lăcătuş (Sursa foto: CSMS Iaşi)

Echipa de fotbal de ligă secundă CSMS Iaşi a început astăzi antrenamentele, sub comanda antrenorului principal Marius Lăcătuş. La reunirea de la stadionul din Dealul Copoului au fost prezenţi jucătorii:
- Portari: Caparco (este italian, venit de la FCM Tg. Mureş), Bălan, Dani, B. Miron.
- Fundaşi: Vişa, R. Miron, Creţu, Bosoi (de la CF Brăila), Moisii, Avrămia, Cioranu, Firoiu, Vladu.
- Mijlocaşi: Bădic, Novac, Onofraş, Chelaru, Ţigănaşu, Olah, Dedu, Nuţescu, Mihalache.
- Atacanţi: Crengăniş, Dobre, Herghelegiu.
Marius Călugăru, mijlocaşul împrumutat la CSM Kosarom Paşcani în turul de campion încheiat va reveni sâmbătă în Copou.
În afară de cei veniţi, Caparco şi Bosoi, îmi mai doresc trei-patru jucători. Posturile vizate sunt de mijlocaş dreapta, mijlocaş ofensiv şi atacant. În afara lui Liviu Mihai, de la Slobozia, cu care se tratează, aşteptam doi jucători care au jucat în naţionalele ţărilor lor, unul din Republica Centrafricană, altul din Albania” a menţionat antrenorul Marius Lăcătuş.
Pe 13 şi 14 ianuarie, jucătorii de la CSMS Iaşi vor efectua vizita medicală şi vor continua apoi să se pregătească în cadrul complexului sportiv Emil Alexandrescu, din Dealul Copoului.
Este foarte posibil ca jucătorii Radu Miron, Firoiu şi Bogdan Miron să fie puşi pe liber în perioada următoarea de către conducerea clubului ieşean, prin preşedintele Florin Prunea.
CSMS Iaşi va efectua în perioada care vine două cantonamente de pregătire, la Cheile Grădiştei, în intervalul de timp 19 ianuarie-1 februarie şi apoi în Turcia, în Antalya, în perioada 3-17 februarie 2014.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu