duminică, 19 ianuarie 2014

Voleibalistele de la CSŞ Unirea Iaşi şi-au luat revanşa sub Pietricica



Duminică, la Piatra Neamţ, în cadrul etapei a VII-a din Seria A a Diviziei Juniori la volei feminin, gazdele de la LPS Unic din localitate au pierdut cu 1-3 (25:19, 24:26, 17:25, 16:25) confruntarea cu CSŞ Unirea Iaşi, oaspetele din Dealul Copoului luându-şi astfel revanşa în urma înfrângerii în cinci seturi din meciul tur, în faţa aceleaşi formaţii nemţene.
În meciul de sub Pietricica, care a durat 95 minute, echipa ieşeană, antrenată de cuplul Anda Podaru – Lucia Chirilă a utilizat următorea echipă: Ana Pal – Andra Ibănescu, Simona Filip, Ana Delescu, Adelina Teodorescu, Raluca Nemesniciuc – Diana Dohotariu (libero). Au mai jucat Alina Bîzgă, Andreea Rotaru, Alexandra Cohai.
La finalul disputei, antrenoarea Anda Podaru ne-a declarat: „A fost un meci greu, în care am obţinut o victorie meritată şi astfel ne-am luat revanşa în urma meciului pierdut acasă, în turul campionatului. Fetele au jucat frumos, iar jucătoarele cu dublă legitimare de la Ştiinţa Miroslava, Pal, Ibănescu, Filip şi Delescu au jucat sâmbătă la Rm. Vâlcea, cu formaţia de liga a doua, iar duminică cu noi, la Piatra Neamţ, într-un meci de junioare. Efortul a fost mare, dar a meritat !”.
În etapa viitoare, pe 2 februarie, în Sala Penicilina, CSŞ Unirea Iaşi va întâlni pe LPS CSM Focşani, într-o nouă rundă de campionat. În clasamentul la zi conduce CSŞ Unirea Iaşi, cu cinci victorii şi o singură înfrângere şi cu 16 puncte la activ.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu