joi, 19 februarie 2015

Dublă victorie în Turcia pentru naţionala de futsal a României


Naţionala României la futal (sursa foto: Facebook Valeriu Ioniţă)

Miercuri şi joi, la Izmit, Turcia şi România s-au confruntat în două jocuri de pregătire la fotbal în sală. Dacă în prima partidă, România a învins Turcia cu 3-0, iată că astăzi, tricolorii s-au impus din nou în faţa „Otomanilor”, de data aceasta cu scorul de 6-3 (1-1). Pentru România au înscris Marius Cristian Matei, Robert Lupu, Dumitru Mimi Stoica, Laszlo Szocs (2 goluri) si Ionuţ Movileanu.
Lotul României, pregătit de antrenorul Zoltan Jakab, pentru cele două jocuri de pregătire din Turcia a fost următorul: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Laszlo Klein (KF Odorheiu Secuiesc) - Robert Lupu (căpitan), Marius Cristian Matei, Florin Ignat (toți de la Autobergamo Deva), Gabriel Dobre, Emil Răducu, Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți de la City'us Tg. Mureș), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Adrian Pânzaru (Spicom Sf. Ghoerghe), Manya Szabolcs, Laszlo Szocs (ambii KF Odorheiu Secuiesc). Nu a jucat Robert Florin Matei (Deva), care este accidentat.
La sfârşitul celor două jocuri, team-managerul Valeriu Ioniţă a felicitat toţi jucătorii echipei şi stafful tehnic pentru cele două victorii de la Izmit.
De menţionat că României va lupta în grupa principală de la Călăraşi, din perioada 18-21 martie 2015, pentru calificarea la turneul final de la EURO 2016, din Serbia, adersarele fiind Portugalia, Kazakhstan și Georgia.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu