joi, 26 februarie 2015

Un prim eşec în faţa Ungariei la fotbal în sală


Sursa foto: Facebook

Reprezentativa de futsal Under 21 a României a pierdut un joc de pregătire disputat peste graniță, la Csenger (Ungaria). După 2-1 la pauză, în repriza secundă s-au mai înscris încă nouă goluri, în final, gazdele maghiare reușind să se impună cu scorul de 8-4. Golurile ”tricolorilor” au fost reuşite de Biro (2), Takacs și Pavel.
Meciul revanșă este programat joi, 26 februarie, cu începere de la ora 17:00, la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare.
 Lotul pe care antrenorul Endre Kacso mizează la această ”dublă” amicală cu Ungaria este următorul: Marius Crăciun (Progresul Focșani) și Ionuț Pădurariu (United Galați) - Ion Dumitru (Dunărea Călărași), Bogdan Danciu (Fortius Buzău), Dănuț Mihai (Fortius Buzău), Attila Biro (FK Odorheiu Secuiesc), Levente Peter (FK Odorheiu Secuiesc), Kanyo Szilard (Sf. Gheorghe), Răzvan Togan (City'us Tg. Mureș), Vlăduț Pavel (City'us Tg. Mureș), Tamas Kusmondi (City'us Tg. Mureș), Bogdan Takacs (Pro-Tineret Sighișoara).
Echipa Ungariei a fost condusă de pe banca tehnică de fostul antrenor al României, spaniolul Sito Rivera.
La finalul partidei, team-managerul Valeriu Ioniţă a menţionat că jucătorii români au evoluat bine, în afară de cei doi portari. Surprinzător este faptul că Marius Crăciun, după ce a încasat 20 goluri în meciul cu CSMS Iaşi, de luni, a fost „promovat” şi la echipa naţională, în timp ce portarul formaţiei ieşene, Serghei Burduja (20 ani, care are şi cetăţenie română, nu numai moldoveană) nu a fost băgat în seamă de antrenorul român Kacso Endre. (Surse: FRF şi Dan Teodorescu)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu