marți, 24 februarie 2015

Tenis de masă la superlativ la CS Politehnica Iaşi


Sursa foto: Facebook

După primul turneu din Superliga de tenis de masă de la Cluj, s-a încheiat recent şi turneul al doilea de la Buzău, unde au concurat 8 echipe, printre ele fiind şi CS Politehnica Iaşi, condusă de antrenorul-jucător Maria Gaftea.
Clasamentul sezonului, după turneul de la Buzău, este următorul:
1. CS DUMBRĂVIŢA (judeţul Timiş)
2. CS POLITEHNICA IAŞI
3. FARUL CONSTANŢA
4. CSM BISTRIŢA
5. CSM ARAD
6. LPS CONSTANŢA
7. ROMGAZ MEDIAŞ
8. VOINTA GALATI
Din lotul echipei ieşene au făcut parte Maria Gaftea, Irina Ciobanu, Verginica Miroiu şi Aura Bordei.
În semifinalele competiţie (tur-retur, din luna mai 2015) sunt programate meciurile CS Politehnica Iaşi – Farul Constanţa şi CS Dumbrăviţa – CSM Bistriţa.
Câştigătoarele vor juca finala mare, iar învinsele finala mică. Ieşencele îţi doresc să ajungă în finala mare şi să joace cu medaliile de aur pe masă.
Irina Ciobanu a câştigat recent Top 12, fiind acum pe locul 1 în clasamentul naţional. Ea face parte din lotul naţional de senioare şi a pierdut doar 3 meciuri în cele două turnee de Superligă, fiind practic cea care a adus cele mai multe puncte pentru CS Politehnica Iaşi, deşi este mezina echipei. Este un vis şi un obiectiv al meu încă din tinereţe, de a aduce o medalie la echipe pentru municipiul IAŞI. Consider că avem acum această oportunitate datorita Clubului Sportiv POLITEHNICA  şi a domnului preşedinte Leonida Antohi,care a avut încredere îmi a încredinţa conducerea echipei feminine de tenis de masă”, a declarat Maria Gaftea, care  a mai spus: „Mulţumesc colegelor mele, Irina Ciobanu, Aura Bordei şi Verginica Miroiu, pentru rezultatele obţinute ! Ele îmi dau încrederea şi speranţa că, în luna iunie, vom urca împreună pe podium”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu