joi, 19 februarie 2015

Naţionala de futsal a României, o primă victorie împotriva Turciei




Naţionala României de futsal (surse: FRT şi Valeriu Ioniţă)
Miercuri seara, reprezentativa de futsal a României a câștigat un prim meci amical disputat în Turcia, la Izmit, contra selecționatei țării gazde. ”Tricolorii” pregătiți de Zoltan Jakab au câștigat cu 3-0 (1-0) prin golurile marcate de Dumitru Mimi Stoica, Alpar Csoma și Emil Răducu.  Joi, 19 februarie, de la ora 18:00, este programat meciul revanșă.
Lotul României pentru cele două jocuri de pregătire din Turcia este următorul:  Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Laszlo Klein (KF Odorheiu Secuiesc) - Robert Lupu (căpitan), Marius Cristian Matei, Florin Ignat (toți de la Autobergamo Deva), Gabriel Dobre, Emil Răducu, Dumitru Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți de la City'us Tg. Mureș), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Adrian Pânzaru (Spicom Sf. Ghoerghe), Manya Szabolcs, Laszlo Szocs (ambii de la KF Odorheiu Secuiesc).Team-managerul naţionalei României este Valeriu Ioniţă, din Bucureşti.
Reprezentativa de futsal a României va juca, în perioada 18-21 martie 2015, la Călărași, în grupa principală de calificare la EURO 2016, ce va fi găzduit de Serbia. ”Tricolorii” sunt în grupă cu Portugalia, Kazahstan și Georgia.
Pe plan intern, întrecerile etapei a 18-a din Liga I de futsal programează luni, 23 februarie, de la ora 17.30, meciul CSMS Iaşi-FC Progresul Focşani, care va fi găzduit de Sala Polivalentă, acolo unde intrarea va fi liberă. (Sursa: FR Fotbal)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu