duminică, 15 februarie 2015

România a bătut Moldova ! La fotbal !


Sursa foto: Prosport şi Digi Sport

Selecționata divizionară a României a învins cu scorul de 2-1 (1-1) naționala Republicii Moldova, prin golurile lui Adrian Popa (min. 21) și Valentin Lazăr (min. 87), respectiv Cătălin Carp (min. 9), sâmbătă, într-un meci de pregătire disputat în Antalya.
În ultimul meci din acest stagiu de pregătire, echipa antrenată de Anghel Iordănescu a avut o evoluție mai bună decât în precedentele jocuri, 0-0 cu Bulgaria și 1-0 cu modesta Sioni Bolnisi (Georgia).
Selecționara divizionară a României s-a impus pe merit sâmbătă, deși a început slab meciul, Cătălin Carp, jucătorul lui CFR Cluj, deschizând scorul în minutul 9. După câteva minute, elevii lui Iordănescu au preluat inițiativa, iar Adrian Popa a egalat în minutul 21, după un contraatac la care au mai participat Keșeru și Rusescu.
A urmat o dublă ocazie a lui Prepeliță și Vătăjelu (23), după care au fost aproape de gol Rusescu (33), Pintilii (40) și Keșeru (45). De la adversari a fost periculos Erhan (44).
Repriza a doua a fost mai puțin spectaculoasă, poate pe fondul oboselii unor jucători, și nu a fost consemnată nicio ocazie clară până în minutul 68, când a ratat Keșeru. Un minut mai târziu, adversarii au avut o bară, prin Leuca.
România a fost superioară și și-a mai creat ocazii, iar Valentin Lazăr a adus victoria în minutul 87 cu un șut-centrare, la care portarul Calancea a greșit.
Au evoluat echipele:
- România: Lung jr — Manea, Papp, Muth, Vătăjelu — Prepeliță (Anton 74), Pintilii — Adi Popa, Rusescu (Roman 74), Bumba (V. Lazăr 66) — Keșeru (Budescu 90). Rezerve neutilizate: Bălgrădean — Anton, Alex Crețu, Fl. Tănase, Dumitraș, Bejan, Nedelcearu, S. Filip, Hora.
- Rep. Moldova: Calancea — Burghiu, Racu, Jardan, Erhan — Cojocari, Carp, Posmac, Rață — Boghiu, Dedov.
(Sursa: AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu