joi, 19 martie 2015

ADEVĂRAT SPIRIT SPORTIV EUROPEAN LA PASSAU !



* A început turneul în Germania pentru popicarii veterani din judeţele Sibiu şi Braşov

Aseară, la Hundsdorf, lângă  Passau (Germania), Selectionata Transilvaniei (seniori +50 ani), compusă din patru sportivi din Sibiu şi patru sportivi din Hoghiz (jud. Braşov), a disputat prima partidă amicală din cadrul  turneului de pregătire, pe care cei 8 sportivi  români îl  fac în aceste zile în “Passauer Land”, din Bavaria.
În final, partida a fost câştigată de către echipa gazdă – SKC Arena Hundsdorf – cu scorul  de 3361 p.d.  -  3257 p.d. S-a jucat în sistemul  cu 8 sportivi, care au lansat fiecare 100  de bile, la plin şi izolat.
După trei schimburi, deci după 6 sportivi intraţi în concurs, selectionata Transilvaniei conducea cu 23 popice doborâte, dar finalul disputei a aparţinut gazdelor germane ! Ultima pereche de la gazde, Friedrich Bauer (468 p.d. ! ) şi Reinhard Reif ( 440 p.d. ) au decis practic soarta partidei. De la oaspeţi s-au evidenţiat  Silvestru Haran  (458 p.d. !!!) şi Mircea Ballasch (415 p.d.), ambii din  Sibiu.
Astăzi, 19 martie 2015, selectionata de popice a Transilvaniei va evolua la Passau, în renumita “Kegelhalle” (cu 8 piste), în compania echipei „Dreiflüsse  Bosna“ din localitate.
GEORG BARTH (corespondent mass-media din Germania)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu