marți, 10 martie 2015

Irina Ciobanu, două medalii de bronz la C.N. de tenis de masă


Sursa foto: FRTM

În perioada 6-8 martie s-a desfăşurat, la Buzău, Campionatele Naţionale ROMSTAL la tenis de masă pentru seniori, la individual. De la CS Politehnica Iaşi au participat la competiţie sportivele Irina Ciobanu, Verginica Miroiu şi Maria Gaftea. Irina Ciobanu a cucerit două medalii de bronz, la dublu fete - cu Camelia Postoacă, de la CS Pristavu Câmpulung şi la dublu mixt - cu Adrian Dodean, de la CSM Arad.
Irina Ciobanu a pierdut, la simplu, în sferturile de finală, la finalista Cristina Hirici, de la Farul Constanta. Din păcate, Verginica Miroiu s-a accidentat în sferturile de finală în meciul de dublu fete (ruptura la tendonul lui Ahile de la piciorul drept). La simplu, Maria Gaftea a pierdut chiar din primul tur, cu 0-4 în faţa lui Diana Mihaela Lupu (LPS Slatina).

* Elizabeta Samara si Ovidiu Ionescu sunt campionii României la simplu

Tot la Buzău, în proba de simplu feminin, Elizabeta Samara a cucerit medalia de aur după ce a învins-o în finală pe coechipiera ei de la CS Farul Constanta, Cristina Hirici, cu scorul de 4-1. Medaliile de bronz în proba de simplu feminin au fost adjudecate de Camelia Postoacă (CS Pristavu Câmpulung) şi Bernadette Szocs (CSM Bistriţa).
La masculin, campionul României a devenit Ovidiu Ionescu, de la CSM Buzău, care a câştigat în finală, cu scorul de 4-0, în faţa lui Constantin Cioti (CSM Buzău). Pe cea de-a treia treapta a podiumului s-au clasat Alin Spelbuş (CS Pristavu Câmpulung) şi Hunor Szocs (CSM Bistriţa).
Ceilalţi campioni ai ţării noastre sunt: Daniel Dan - Alin Spelbuş (dublu masculin), Elizabeta Samara - Bernadette Szocs (dublu feminin) şi Andrei Filimon - Elizabeta Samara (dublu mixt).
DAN TEODORESCU (Surse: FR Tenis de Masă şi CS Poli Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu