duminică, 29 martie 2015

EURO 2016 la fotbal: Olanda si Italia se salvează nesperat !


Bulgaria-Italia 2-2 (sursa foto: UEFA)

Olanda și Italia au obținut sâmbătă seara două egaluri nesperate, pe final, cu Turcia și respectiv Bulgaria. Rezultatele au fost:
- Grupa A: Olanda - Turcia 1-1, Cehia - Letonia 1-1, Kazakhstan - Islanda 0-3.
Olandezii nu au jucat nimic cu Turcia. Oaspeții au deschis scorul prin Burak Yilmaz în minutul 37 și au fost la un pas să rămână cu acest avantaj până la final. Olandezii au atacat steril, cu pase lungi, imprecise, deseori pasând și înapoi atunci când ar fi trebuit să preseze, fiind în atac. Au fost huiduiți la scenă deschisă, iar mulți spectatori au plecat înainte de finalul partidei, supărați.
A fost nevoie de un șut trimis de Sneijder deviat de cu capul, din noroc, de Huntelaar, în minutul 90 pentru ca Olanda să egaleze și să sămână în calculele Grupei A, acolo unde se bat mai departe cu Turcia pentru locurile 2-3.
Olanda are 7 puncte și este pe locul 3, iar Turcia are 5 puncte și se află pe 4. Pe locul 1 se află Cehia (13 puncte), care tot sâmbătă seara a terminat 1-1 cu Letonia. Islanda, cu 12 punte, este pe locul 2. În Grupa A toate echipele au jucat câte 5 partide.
- Grupa H: Bulgaria - Italia 2-2, Azerbaijan - Malta 2-0, Croatia - Norvegia 5-1.
Italia a început bine meciul cu Bulgaria, trecând la conducere cu un autogol din minutul 3. Numai că bulgarii au marcat de două ori și au trecut cu 2-1 în față, până în minutul 17. Italienii au reușit să egaleze grație unui șut frumos, din întoarcere, trimis de Eder în minutul 84.
În alt meci, Croația a învins clar Norvegia cu 5-1 și conduce grupa cu 13 puncte, urmată de Italia cu 11 și de Norvegia cu 9.
- Grupa B: Israel - Țara Galilor 0-3, Andorra - Bosnia-Herzegovina 0-3 și Belgia- Cipru 5-0.
Duminică, de la ora 19.00, la Ploieşti se va juca meciul România-Ins. Feroe (grupa F), în direct pe TVR 1. După toate probabilităţile, selecţionerul Anghel Iordănescu va trimite în teren următorul „11” de start: Pantilimon - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, L. Sînmărtean – Adi Popa, Rusescu, Maxim – Keşeru. Irlanda de Nord – Finlanda (ora 19.00) şi Ungaria – Grecia (ora 21.45), sunt celelalte două meciuri de duminică, din grupa F, din preliminariile EURO 2016.  (Sursa: Onlinesport şi GSP)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu