luni, 16 martie 2015

Victorie în trei seturi pentru Simona Halep

Simona Halep (sursa foto: WTA Tennis)
Simona Halep, a treia favorită la Indian Wells 2015 s-a calificat în această dimineață în optimile de finală ale competiției, dar după un meci mai greu decât era de anticipat.
În turul al treilea al turneului de la Indian Wells 2015, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii și cap de serie numărul 3, s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, după două ore și 12 minute de joc, în fața americancei Varvara Lepchenko, a 26-a favorită a competiției și numărul 31 mondial. Astfel, românca a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri în fața adversarei sale de azi.
În urma acestei victorii, Simona Halep și-a asigurat menținerea pe locul 3 în clasamentul mondial WTA, ea nemaiputând fi depășită de cehoaica Petra Kvitova, care nu joacă aici din cauza oboselii acumulate în acest început de sezon și care, în ierarhia ”live” o depășise pe jucătoarea noastră la începutul acestei săptămâni.
Următoarea adversară a Simonei Halep la Indian Wells 2015 va fi cehoaica Karolina Pliskova, cap de serie numărul 14 și numărul 15 mondial, care a învins-o cu scorul de 7-5, 6-4 pe Garbine Muguruza și și-a asigurat un nou meci cu jucătoarea noastră, de care a fost învinsă în finala de la Dubai de luna trecută. De altfel, aceea a fost singura întâlnire directă dintre cele două. (Sursa: Doar tenis)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu