miercuri, 9 martie 2016

George Sava, de la Steaua Bucureşti la Poli Unirea Iaşi!


Sportul ieşean a realizat pe 8 martie 2016 o premieră, prin faptul că un antrenor din Bucureşti a lăsat Capitala pentru provincie, de obicei era invers! Totul s-a întâmplat la echipa de rugby Poli Unirea Iaşi, care a fost preluată din poziţia de antrenor principal de binecunoscutul George Sava, fost la Steaua Bucureşti. El va fi ajutat de secunzii Cosmin Raţiu şi Ioan Iftode, pe post de consilier tehnic fiind Silviu Ţibichi.

În vârstă de 48 ani, George Sava, originar din Baia Mare, a antrenat şi echipa Enisei Krasnoiarsk, care a devenit de trei ori campioană naţională în Rusia.
George Sava va conduce formaţia ieşeană de rugby în viitoarea Superligă, dar şi în Cupa României, care va debuta pe 19 martie 2016.
În prima grupă valorică din Superligă, FR Rugby a stabilit programul primelor două etape, partidele putând fi vizionate pe Dolce Sport şi Rugby TV.
Iată şi programul acestora:
ETAPA I:
- Sâmbătă (19 martie 2016): CS Ştiinţa-CSM Baia Mare - CS Politehnica Unirea Iaşi (ora 11:00), CSM-Olimpia Bucureşti -CS Dinamo Bucureşti (ora 11:00).
- Duminică (20 martie 2016): CSA Steaua Bucureşti - CS Universitatea Cluj (ora 15:00).
Va sta Timişoara Saracens RCM-Universitatea de Vest.
ETAPA A II-A:
- Sâmbătă (26 martie 2016): CS Politehnica Unirea Iaşi - CSM-Olimpia Bucureşti (pe stadionul Tepro, de la ora 11:00, în direct pe RugbyTV), Timişoara Saracens - CS Ştiinţa-CSM Baia Mare (ora 19:00);  
- Duminică (27 martie 2016): CS Dinamo Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti (ora15:00).
Va sta CS Universitatea Cluj.
Din grupa a doua valorică fac parte echipele CS Ştiinţa Petroşani, RC Stejarul Buzău, CSM Bucovina Suceava, RC Bârlad, CS Năvodari, RCM Galaţi, CS Mănăstur, CSU Aurel Vlaicu Arad,
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu