joi, 10 martie 2016

Naţionala de rugby a României se antrenează în Dealul Copoului


Nationala de rugby a Romaniei se afla de duminica in cantonament la Iasi pentru a pregati meciul cu Germania, de pe 12 martie, ora 14:00, ultimul meci de pe teren propriu din actuala editie a Cupei Europene a Natiunilor.
Cu aceasta ocazie, Stejarii se vor intalni joi, 10 martie, de la ora 14:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” cu practicantii de mini rugby si tag rugby de la unele scoli din zona: Scoala Gimnaziala Garbesti, Scoala „Alexandru cel Bun” Iasi, Scoala Gimnaziala Prisacani si Colegiul National „Costache Negruzzi” Iasi.
"Stejarii" s-au intalnit si in urma cu doua saptamani, inaintea meciului cu Rusia, cu practicantii de mini rugby si tag rugby de la cateva scoli din Iasi.
La acest eveniment sunt invitati si reprezentantii mass-media, ne informeaza Mirela Basescu, Public Relations and Social Media Coordinator, Communication Department - ROMANIAN RUGBY UNION care a mai anuntat ca Federatia Romana de Rugby ne invita vineri, 11 martie, de la ora 11:00, la conferinta de presa care prefateaza meciul dintre Romania si Germania, de sambata, 12 martie, ora 14:00, de pe Stadionul "Emil Alexandrescu" Iasi. Conferinta de presa va avea loc in sala mare de conferinte a Primariei Municipiului Iasi. La eveniment vor participa Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby, Mihai Chirica, viceprimarul cu atributii de primar al Municipiului Iasi, antrenorul Lynn Howells, capitanul Romaniei, Stelian Burcea si Ovidiu Tonita - "Stejarul" care isi va face retragerea de la echipa nationala in partida cu Germania. De asemenea, vor fi anuntate echipele care vor intra sambata in teren.
Accesul presei la aceasta partida de sambata se face pe baza legitimatiilor de presa.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu