miercuri, 16 martie 2016

LA BERLIN, PENTRU COMPANIA COTNARI: MAREA MEDALIE DE AUR ŞI ALTE TREI MEDALII DE AUR!



Concursul International de vinuri Berliner Wein Trophy este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, cunoscut in intreaga lume si desfasurat dupa regulile Organizatiei Internationale a Vinei si Vinului.
Cele aproape 10.000 de probe de vin inscrise in anul 2016 la  concurs provin din tari cu traditie in producerea vinului, precum Franta, Italia, Spania, Portugalia, Germania, dar si din tarile din Lumea Noua, produse in Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelanda, Africa de Sud si Statele Unite ale Americii.
La aceasta competitie, Compania Cotnari a primit Marea Medalie de Aur pentru GRASA DE COTNARI din productia anului 2008. Este un rezultat deosebit, avand in vedere ca o asemenea recunoastere nu este usor de obtinut.
Straduinta Companiei Cotnari ca la fiecare Concurs International de Vinuri sa obtina rezultate cat mai bune a fost rasplatita la Berlin cu inca 3 medalii de aur pentru GRASA DE COTNARI  1985, GRASA DE COTNARI 2000 si FETEASCA ALBA 1998.
O surpriza placuta pentru fanii Cotnari este ca incepand cu 1 martie, in cadrul noii campanii promotionale „COTNARI – PATRIA VINULUI BINE FACUT!”, printre premiile oferite se numara si trei mii doua sute  de sticle  de vinoteca Grasa de Cotnari 2008, medaliata la Berlin cu Marea Medalie de Aur.
Cu un portofoliu impresionant, imbogatit in acest an cu inca 15 medalii obtinute la primele  trei Concursuri Internationale, cu un mare vin de aur si cu o familie tot mai mare de fani, asa se contureaza anul 2016 pentru vinurile de Cotnari. (COMPANIA COTNARI - 16 martie 2016)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu