duminică, 27 martie 2016

Mare meci mare pe Cluj Arena: România - Spania !



Întreaga Românie devine tot mai încrâncenată înainte de Campionatul European, iar fanii își fac speranțe pentru turneul final din Franța.
Amicalul cu Spania se vrea un test pentru meciul oficial cu Franța, din deschiderea Euro, deși toată lumea știe foarte bine că presiunea va fi diferită.
Însă, nimeni nu contestă că duelul de la Cluj-Napoca este cel mai important meci al tricolorilor înainte de Euro. După egalul obţinut în Italia, anul trecut, și victoria cu Lituania, fotbaliștii lui Iordănescu vor să arate că nu fac parte din liga a treia a sportului-rege, așa cum ne-am găsit la tragerea la sorți a grupelor de la Euro.
Așa că ne facem speranțe (nu ne costă nimic) și ne gândim la o partidă mare în faţa campioanei europene în exerciţiu. Selecționerul Anghel Iordănescu a preferat să protejeze mulţi titulari de drept ai naţionalei în confruntarea cu Lituania, 1-0, în timp ce Vicente Del Bosque a folosit echipa standard în amicalul cu Italia, scor 1-1.
Astfel, la Cluj-Napoca noi vom utiliza ce avem mai bun, cu o formulă-tip cât mai apropiată de cea din meciul cu Franța, în timp ce stafful spaniol va miza pe echipa a doua, pentru a oferi oportunitatea şi altor fotbalişti din lot să se afirme.
Portar va fi Ciprian Tătărușanu, titular în poarta Fiorentinei. În defensivă vor intra aproape sigur Chiricheş şi Dragoş Grigore. Ei vor fi ajutați de Săpunaru și Filip. Noutăți din primul minut vor fi Ovidiu Hoban, Nicolae Stanciu şi Florin Andone. Pintilii îl va ajuta pe Hoban la închidere, iar Torje și Stancu vor evolua pe benzi.
De partea cealaltă, jurnaliștii spanioli de la Cluj-Napoca au aflat că în poarta Spaniei va fi Casillas, după ce De Gea a jucat contra italienilor. Del Bosque va face câteva schimbări și în celelalte compartimente, urmând să mizeze pe un trident ofensiv format din Pedro, Paco Alcacer şi Nolito.
Echipe probabile:
- ROMÂNIA: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș (căpitan), D. Grigore, Filip - Pintilii, Hoban - Torje, Stanciu, Stancu - Fl. Andone.
- SPANIA: Casillas - Gaspar, Nacho (Bartra), Pique, Alba - Silva, Koke, Sergi Roberto - Pedro, Alcacer, Nolito.
15 meciuri au avut loc de-a lungul timpului între reprezentativele României şi Spaniei. Scorul e perfect egal: 5 victorii noi, 5 egaluri, 5 succese pentru iberici.
Meciul de pe Cluj Arena va fi difuzat de Dolce Sport și TVR 1, duminică, 27 martie 2016, de la ora 21:45. (Sursa: Ziarul de Sport)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu