joi, 7 iulie 2016

COTNARI - PATRIA VINULUI BINE FĂCUT!



În Ungaria s-a desfăşurat recent Concursul Internaţional de vin “VINAGORA-BUDAPESTA”, organizat după regulile şi sub patronajul OIV, cu o tradiţie de zeci de ani şi în care se întrec  sute de probe din toată lumea.
Compania Cotnari a reprezentat România, ca de fiecare dată cu onoare, adăugându-şi în palmares încă opt medalii de aur:
BLANC COTNARI 2015, FETEASCĂ ALBĂ 1998, GRASĂ DE COTNARI 2015 demidulce, GRASĂ DE COTNARI 1985, GRASĂ DE COTNARI 2008, GRASĂ DE COTNARI 2015 demisec, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ demisec 2015, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ demidulce 2015.    
GRASA DE COTNARI, simbolul Podgoriei Cotnari - judeţul Iaşi şi al vinurilor româneşti, soi unic în lume şi cel mai vândut vin în ultimii zece ani în România, lasă înscris cu litere de aur numele Cotnariului şi al României la toate concursurile la care participă.
"AURUL şi TROFEUL PENTRU CEL MAI BUN SOI AUTOHTON acordate Grasei de Cotnari sunt şi mai preţioase, dacă avem în vedere că au fost câştigate chiar în Ungaria, ţară recunoscutului producător de vinuri TOKAY. Prin valoroasele sale vinuri din soiuri autentic româneşti unice în lume, Compania Cotnari aduce o contribuţie substanţială la promovarea  imaginii şi bogăţiilor României, fiind un veritabil ambasador al ţării noastre în toată lumea", a menţionat Preşedintele Directoratului Companiei Cotnari, Dr. ec. Constantin DELEANU, în ziua de 7 iulie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu