marți, 5 iulie 2016

Un nou început pentru CS Navobi Iaşi


CS Navobi Iaşi

Dupa un sezon fabulos in Superliga feminina de fotbal si la Cupa Balcanica, echipa ieseana Navobi se pregateste pentru noul sezon care va incepe in luna septembrie.
Pentru a continua performantele, asa cum ne-a marturisit si managerul echipei, iesencele au mare nevoie de sprijin si sustinere financiara. Pentru aceasta, oficialii de la Navobi sunt deschisi pentru orice colaborare care sa duca echipa ieseana spre noi culmi ale performantei. Avand modelul campioanei Romaniei, Olimpia, care colaboreaza cu Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Navobi se orienteaza spre Universitatea Alexadru Ioan Cuza din Iasi, unde spera intr-o posibila colaborare in noul campionat:
”Ca iesean, si mai ales ca abslovent al Universitatii Cuza din Iasi, sunt deschis pentru o colaborare care sa fie benefica pentru ambii parteneri. Cred ca din acest moment singuri nu putem depasi performanta obtinuta in sezonul trecut din Superligă, unde am obtinut medalia de bronz si locul 3 la Cupa Balcanica. De aceea, sunt deschis pentru orice fel de parteneriat, care sa aduca sprijin, stabilitate si sustinere financiară. Dacă vom putea menține nucleul de bază al echipei, care a făcut mari eforturi și sacrificii pentru a aduce aceste performanțe Iașului, împreună cu cateva transferuri reusite, vom putea sa ne mentinem in elita fotbalului feminin din Romania. Altfel va fi foarte dificil și ne vom orienta spre reconstrucția echipei, de la nivelul cel mai de jos. O colaborare cu Universitatea din Iasi, cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, unde avem multe fete studente, ar fi un lucru extraordinar pentru noi. Sperăm să reușim să punem bazele unei colaborari de lungă durată și să reprezentăm Iașul la cel mai înalt nivel în competițiile sportive!”, a mentionat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi.
In speranta ca acest lucru se va realiza si Fundatia Sportului Iesean va continua sa sustina sportul in general si echipa de fotbal feminin in mod special, nu ne ramane decat sa privim cu interes demersul acestei initiative, care sa duca inspre o intarire a frumoasei echipe din Dealul Copoului!
(Comunicat de presă al CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu