joi, 4 mai 2017

Echipa de popice CFR Olimpia ACB Iaşi, în luptă pentru medalii la Cluj-Napoca!



În perioada 5-7 mai 2017, arena clujeană cu 8 piste din complexul sportiv Gheorgheni va găzdui turneele finale, la seniori şi senioare, ale Ligii I de popice din România.
La competiţie vor participa echipele:
- Masculin: CFR Cluj, CFR Olimpia ACB Iaşi, Electromureş Tg. Mureş, Inter Petrila.
- Feminin: Electromureş Romgaz Tg. Mureş, Conpet Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti.
În conformitate cu Regulamentul C.N. pe echipe seniori şi Anexa nr.2 (document publicat pe site-ul Federaţiei Române de Popice), aprobată în AGA, taxa de participare la turneul final de la Cluj este de 750 lei / echipă.
Programul competiţiei, conform FR Popice, se prezintă astfel:
Vineri, 5 mai:
- Ora 09:00: Şedinta Tehnică pentru seniori, echipele vor juca pe pistele 3-6 contra scor, în conformitate cu Regulamentul C.N. pe echipe seniori. Jocul va începe la ora 10:00. Se vor trage la sorţi pistele 1-4 sau 5-8 la feminin şi masculin pentru meciurile din data de 6 mai.
Sâmbătă, 6 mai:
- De la ora 10:00: Partidele semifinale la seniori. Meciurile vor fi: locul 1 - locul 4 şi apoi locul 2 - locul 3.
- Ora 10:00: Şedinţa Tehnică pentru senioare, care vor juca 3 echipe pe 4 piste contra scor. Senioarele vor juca pe pistele 1-4 sau 5-8, conform tragerii la sorţi din ziua precedentă, începand cu ora 11:00.
Duminică, 7 mai:
- Ora 09:00: Finala mică la seniori (locurile 3-4);
- Ora 12:30: Finala mare la seniori şi senioare (locurile 1-2).
Va urma festivitatea de premiere a competiţiei, în jurul orei 16:00.
Arbitrii competiţiei vor fi internaţionalii Ioan Grigorescu (Târgovişte) şi Dumitru Beşe (Cluj).
Pentru turneul final de la Cluj-Napoca, echipa CFR Olimpia ACB Iaşi va deplasa următorul lot de jucători: seniorii Ion Cercel, Gyula Veres, Florin Opincă, Costică Ciurdea şi Iulian Gabriel Cucu şi juniorii Sebastian Biţă, Vlad Nacu şi Vasile Maxim. Antrenor-jucător: Remus Antimirescu.
Echipa ieşeană va fi susţinută la turneul final de la Cluj-Napoca şi de o mini-galerie alcătuită din popicarii veterani de la CFR Olimpia ACB Iaşi, în frunte cu Vasile Ţidularu, căpitanul formaţiei moldave de seniori +50 ani.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu