miercuri, 3 mai 2017

Participare selectă la "Cupa de Primăvară Ruxandra Dragomir" de la arenele de tenis CFR Iaşi



Arenele de tenis CFR Iaşi au găzduit recent întrecerile tradiţionalului turneu "Cupa de Primăvară Ruxandra Dragomir", pe mai multe categorii de vârstă, la feminin şi masculin.
Într-o competiţie arbitrată de Cătălin Costaş şi coordonată de directorul de turneu Raluca Aghion, ambii din Iaşi, câştigătorii au fost următorii tenismeni:
FEMININ:
- Cat. 10 ani: Alina Stan (TC Coreco Iaşi);
- Cat. 12 ani: Ioana Balmuş (TC Coreco Iaşi);
- Cat. 14 ani: Daria Munteanu (TC Coreco Iaşi). Pe locul 2 s-a clasat Bianca Andrei, de la clubul gazdă, CS CFR Iaşi.
MASCULIN:
- Cat. 10 ani: Radu Constantin Paisvant-Deliescu (Tenis Club Victor Hănescu Bucureşti);
- Cat. 12 ani: Rareş Popa (TC Vaslui);
- Seniori: Rodion Panayiotou (TC Micul AS Iaşi). Pe podium au mai urcat Teodor Cojocaru (TC Micul AS Iaşi) - locul 2 şi Nicolae Baciu (CS Tenis Star Piatra Neamţ) - locul 3.
Să mai menţionăm că, doi tineri ieşeni care au început tenisul la arenele CFR Iaşi, au evoluat în acest an la mai multe turnee din calendarul mondial ITF, la simplu şi dublu, cu rezultate promiţătoare pentru vârsta lor.
La masculin, Bogdan Ionuţ Apostol (21 ani, acum la CSM Paşcani) a jucat la turneele de la Hammamet (Tunisia, la 2 turnee) şi Santa Margherita Di Poula (Italia, la 4 turnee), iar Andreea Prisacariu (17 ani, acum la CSM Bucureşti) la turneele de la Hammamet (Tunisia, la 4 turnee).
Nu cu mult timp în urmă, fosta campioană a României şi fosta componentă a Clubului Sportiv CFR Iaşi, Michele Alexandra Zmău (care va împlini 21 ani pe 22 mai 2017 şi care aparţine acum de un club italian din zona Torino, unde locuieşte cu părinţii şi care are în prezent şi cetăţenie italiană) a evoluat cu succes la două turnee din Maroc, la Casablanca şi la Rabat, la ultimul fiind semifinalistă în proba de simplu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu