vineri, 26 mai 2017

Tenismenul ieşean Răzvan Aghion, în primii opt la turneul "Dr. Oetker Junior Trophy"



La CNT Bucureşti s-au disputat vineri, pe 26 mai, două runde din întrecerile de pe tabloul principal de simplu al competiţiei internaţionale de tenis denumite "Dr. Oetker Junior  Trophy", pentru categoria "Under 14 ani", turneul făcând parte din circuitul "Tennis Europe Junior Tour".
La simplu, în turul al III-lea (optimile de finală) am consemnat două rezultate cu implicaţii ieşene, de unul ne-am bucurat, iar de al doilea ne-am întristat, că aşa e în... sport! Iată-le:
- Masculin: Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi) - Arthur Fils (Franţa) 6-4, 3-6, 6-1;
- Feminin: Dariya Radulova (Bulgaria, favorita nr. 3) - Daria Munteanu (TC Coreco Iaşi) 6-1, 6-0.  
În turul al IV-lea (sferturile de finală), în luptă cu un adversar extrem de puternic, ieşeanul Răzvan Aghion a cedat cu 3-6, 2-6 în faţa britanicului Derrick Chen (al treilea favorit al probei de simplu), dar are satisfacţia de a fi în primii "8" la finalul competiţiei, în cadrul unui turneu internaţional de categorie superioară 1.
Pe 27 mai, în semifinalele turneului de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti sunt programate meciurile:
- Masculin: Elmer Moller (Danemarca, nr. 1) - Derrick Chen (Marea Britanie, nr. 3) şi Petr Nesterov (Bulgaria, nr. 7) - Jack Pinnington Jones (Marea Britanie, nr. 2);
- Feminin: Oksana Selekhmeteva (Rusia, nr. 1) - Katerina Dimitrova (Bulgaria, nr. 4) şi Alexandra Petric (România, nr. 8) - Fatima Ingrid Amartha Keita (România, nr. 2).
Semifinalele probelor de dublu, la băieţi şi fete, sunt programate tot pe 27 mai, dar nici un jucător din România nu a ajuns în această fază competiţională.
Turneul internaţional de la Bucureşti aste arbitrat de Vlad Dominţeanu şi coordonat de directorul competiţiei, Cătălina Cristea.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu